Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Τα… ρέστα του στη Μασσαλία

ΦΩΤΟ ΝEWSPORTS.
ΦΩΤΟ ΝEWSPORTS.
Διαιτητής και Ντόρτμουντ σταμάτησαν τον Ολυμπιακό στη Βεστφαλία και πλέον οι “ερυθρόλευκοι” καλούνται να παίξουν όλη την ευρωπαϊκή χρονιά απέναντι στην Μαρσέιγ με μοναδικό στόχο τη νίκη.

Η ήττα από την Ντόρτμουντ αποτελεί σίγουρα μία κακή είδηση για τους φίλους του Ολυμπιακού αλλά ενδεχομένως πιο καθοριστικός ακόμα να είναι ο βαθμός που κατάφερε να πάρει στο Λονδίνο η Μαρσέιγ.
 
Μπορεί και οι τέσσερις ομάδες του ομίλου βρίσκονται σε διαφορά πέντε βαθμών και τα πάντα να είναι ρευστά, ωστόσο πλέον ρεαλιστικός στόχος της ελληνικής ομάδας είναι η τρίτη θέση που οδηγεί στο Γιουρόπα Λιγκ.
 
Η βαθμολογία του 6ου ομίλου

Θέση Ομάδα Βαθμοί (Διαφορά τερμάτων)

1. Άρσεναλ 8 (4-2)
2. Μαρσέιγ 7 (4-1)
3. Ντόρτμουντ 4 (3-7)
4. Ολυμπιακός 3 (4-5)

Η επόμενη (5η) αγωνιστική 23/11/11

Μαρσέιγ-Ολυμπιακός
Άρσεναλ-Ντόρτμουντ

Η τελευταία αγωνιστική (06/12/11)

Ολυμπιακός-Άρσεναλ
Ντόρτμουντ-Μαρσέιγ

 
Το ματς με την Μαρσέιγ έχει τον χαρακτήρα τελικού και σε περίπτωση νίκης θα βάλει ξανά τον Ολυμπιακό σε τροχιά πρόκρισης για την επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ.
 
Οι άνθρωποι της ομάδας του Πειραιά πιστεύουν πως ο Ολυμπιακός αδικείται από τους βαθμούς που έχει συγκεντρώσει μέχρι τώρα, καθώς βάση της εικόνας ενδεχομένως να μην άξιζε την ήττα σε κανένα γήπεδο, ενώ όσων αφορά την αναμέτρηση στην Γερμανία “βράζουν” για τον Ρώσο διαιτητή και το πέναλτι που δεν έδωσε.
 
Πλέον οι ερυθρόλευκοι στρέφουν το ενδιαφέρον τους στο πρωτάθλημα καθώς ακολουθεί η αναμέτρηση με τον Άρης στο “Κλεάνθης Βικελίδης”.

Τσάμπα ήττα – Ντόρτμουντ και διαιτητής “φρέναραν” τον Ολυμπιακό

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε