Πέμπτη, 25 Απρ.
20oC Αθήνα

Τα ρώσικα σενάρια και η ατυχία του “Ζορό”

Ο Ίσμαελ Μπλάνκο βραβεύτηκε για την εμφάνιση του στο ματς κόντρα στην Ξάνθη
Ο Ίσμαελ Μπλάνκο βραβεύτηκε για την εμφάνιση του στο ματς κόντρα στην Ξάνθη, ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Ο Ίσμαελ Μπλάνκο παρέλαβε το βραβείο του MVP της 21ης αγωνιστικής και μίλησε για την “γκαντεμιά” του, την ώρα που οι Ρώσοι κάνουν λόγο για ενδιαφέρον από την Ρούμπιν Καζάν.

“Είναι πολύ θετικό αυτό το βραβείο για κάθε παίκτη και σημαίνει ότι αναγνωρίζεται η προσπάθεια που κάνει μέσα στο γήπεδο. Είχα καιρό να πάρω βραβείο και αυτό μου δίνει ένα έξτρα κίνητρο για να συνεχίσω. Ο μόνος τρόπος να πας μπροστά και να βελτιωθείς είναι η καθημερινή σκληρή δουλειά στην προπόνηση και αυτό κάνω.
Η αλήθεια είναι ότι είχα τις ευκαιρίες για να σκοράρω, αλλά μου έλειπε η τύχη. Είναι πολύ σημαντικό για έναν επιθετικό να έχει τύχη και τελευταία έχει επιστρέψει και σε μένα. Είμαι πιο ήρεμος και απολαμβάνω το παιχνίδι” δήλωσε ο Αργεντινός επιθετικός της ΑΕΚ.

Αναφέρθηκε και στον αγώνα κόντρα στον Πανθρακικό:

“Σημασία έχει να κάνουμε εμείς το παιχνίδι μας, να επιβάλλουμε τον ρυθμό μας και αν γίνει αυτό, είμαι σίγουρος ότι θα κερδίσουμε.”

Την ίδια ώρα η ρωσική εφημερίδα “Sport Express” αποκαλύπτει ενδιαφέρον της Ρούμπιν Καζάν για τον Αργεντινό επιθετικό της “Ένωσης”. Το συμβόλαιο του Ίσμαελ Μπλάνκο δεν έχει ανανεωθεί με αποτέλεσμα κάποιες ομάδες να ενδιαφέρονται για την απόκτηση του. Πάντως, ο ίδιος ο παίκτης έχει δηλώσει  επανειλημμένος πως θέλει να συνεχίσει την κεριέρα στον “δικέφαλο”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε