Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Τα σενάρια…τελειώνουν όταν παίζουν οι Πρωταθλητές – Πρωτιά για Ισπανία

ΦΩΤΟ REUTERS.
ΦΩΤΟ REUTERS.

Πολλά είχαν γραφτεί για τον αγώνα Ισπανία – Κροατίας αφού οι δύο ομάδες θα προκρίνονταν με ισοπαλία 2-2, όμως η Ισπανία δεν “λέρωσε” το όνομα της. Παρά το ότι δεν έπιασε μεγάλη απόδοση, νίκησε με 1-0 τους Κροαάτες και τους έστειλε σπτίτι τους. Το χρυσό γκολ σημείωσε ο Χέσους Νάβας στο 88′.

Δείτε το LIVE του αγώνα

Οι Ισπανοί δεν επανέλαβαν εμφάνιση ανάλογη με αυτή που έκαναν κόντρα στους Ιρλανδούς, όμως παρά το ότι έπαιξαν με τη… φωτιά τελικά δεν κάηκαν.

Οι Κροάτες για 88 λεπτά κράτησαν σε απόσταση από την περιοχή τους, τους Πρωταθλητές κόσμου και Ευρώπης όμως στο τέλος όταν χρειάστηκε να ρισκάρουν δέχτηκαν το γκολ.

Η ομάδα του Μπίλιτς είχε νωρίτερα δύο μεγάλες ευκαιρίες να πάρει το προβάδισμα στο σκορ, αλλά ο Ίκερ Κασίγιας αντέδρασε εξαιρετικά και στις δύο περιπτώσεις. Η πρώτη ήταν στο 58′ με την κεφαλιά του αμαρκάριστου Ράκιτιτς και η δεύτερη στο δυνατό σουτ του Πέρισιτς.

Τελικά στο 88′ ο Φάμπρεγκας πέρασε τη μπάλα στον Ινιέστα, αυτός πάσαρε στον Χεσους Νάβας ο οποίος σημείωσε το πρώτο του γκολ σε επίσημο ματς της Ισπανίας.

Οι φούριας ρόχας πήραν την πρώτη θέση του τρίτου ομίλου και θα αντιμετωπίσουν τον δεύτερο του τέταρτου.

Κροατία: Πλετίκοσα, Στρίνιτς, Τσόρλουκα, Σίντενφελντ, Βίντα (65′ Γέλαβιτς), Πράνιτς (65′ Πέρισιτς), Ράκιτιτς, Βουκόγεβιτς (81′ Εντουάρντο), Μόντριτς, Σρνα, Μάνζτουκιτς.

Ισπανία: Κασίγιας, Πικέ, Ράμος, Αρμπελόα, Ζόρντι Άλμπα, Ινιέστα, Τσάβι (89′ Νεγκρέδο), Τσάμπι Αλόνσο, Μπουσκέτς, Σίλβα (73′ Φάμπρεγκας), Τόρες (60′ Χέσους Νάβας).

Η βαθμολογία

1. Ισπανία 7
2. Ιταλία 5
3. Κροατία 4
4. Ιρλανδία 0

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε