Ειδήσεις ΣΕΙΣΜΟΣ· ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· ΤΖΟΚΕΡ· ΚΑΙΡΟΣ 27 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Τα σχέδια του Βγενόπουλου για τον Παναθηναϊκό

Τα σχέδια του Βγενόπουλου για τον Παναθηναϊκό
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 09.12.2010 | 10:40
Πρώτη δημοσίευση: 09.12.2010 | 10:40

Το διοικητικό συμβούλιο των πράσινων έβγαλε αρκετές ειδήσεις αλλά η σημαντικότερη είναι η δηλωμένη πλέον πρόθεση του Mr Mig να γίνει το απόλυτο αφεντικό στην ΠΑΕ παίρνοντας άμεσα τις μετοχές του Γιάννη Βαρδινογιάννη.

Μετά το τέλος του ΔΣ μπορεί ο Νικόλας Πατέρας να έκανε δηλώσεις με τις οποίες φαινόταν ότι η πολυμετοχικότητα θα συνεχιστεί και μάλιστα με πολύ πιο ισορροπημένα ποσοστά από όσο υπάρχουν σήμερα, αλλά αυτή δεν είναι όλη η αλήθεια.

Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού δήλωσε: "Πάμε καλά. Θα δούμε πως θα μοιραστεί το ποσοστό. Πιθανότατα ο Βραδινογιάννης θα πέσει στο 30%, ο Βγενόπουλος θα πάει στο 25%, εγώ στο 10%, ο Παύλος στο 5%, ο Ερασιτέχνης στο 10% και οι υπόλοιποι μέτοχοι στο 20%"

Το θέμα όμως είναι ότι ο Mr Mig θα γίνει ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ παίρνοντας τα ηνία από τον Γιάννη Βαρδινογιάννη. Αυτό θα γίνει μέσω της εταιρείας που διατηρεί, την Panamind Holding Limited, η οποία θα κατέχει ποσοστό πάνω από 50%. Σε αυτή την εταιρεία εννοείται ότι θα μπούνε όσοι μέτοχοι είναι με την πλευρά Βγενόπουλου και αν συμβεί αυτό δεν θα χρειάζεται να συγκαλείται διοικητικό συμβούλιο για το παραμικρό.

Πατέρας: Αν θέλει ο προπονητής θα κάνουμε μετεγγραφές
   Διαδώστε αυτό το άρθρο