Τρίτη, 23 Απρ.
22oC Αθήνα

Τα τρία μέτωπα των μετόχων

Αναλαμβάνουν δράση οι μέτοχοι της ΠΑΕ ΑΕΚ
Αναλαμβάνουν δράση οι μέτοχοι της ΠΑΕ ΑΕΚ, ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Μπάγεβιτς, Κοζώνης και Σκόκο έχουν μπει στο στόχαστρο των μετόχων της ΠΑΕ ΑΕΚ που αναμένεται τις επόμενες ημέρες να έχουν ολοκληρώσει τις κινήσεις τους.

Ο προπονητής της ΑΕΚ βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση αφού τον τελευταίο καιρό έντονες είναι οι φήμες που κάνουν λόγο για απομάκρυνση του. Ήδη υπάρχουν αρκετά ονόματα που εμφανίζονται ως πιθανοί αντικαταστάτες του Σέρβου.

Αρχικά η σκέψη των μετόχων ήταν να δώσουν την τεχνική ηγεσία της ομάδας στον Κωστένογλου, όμως η υπόθεση δεν προχώρησε. Το ίδιο συνέβη και με τον Τόνι Σαβέφσκι και έτσι φαίνεται να καταλήγουν στην λύση του Μπλένταρ Κόλα. 

Ο Πέτρος Παππάς στηρίζει τον Μπάγεβιτς

Στην περίπτωση του Μπομπ Κοζώνη οι μέτοχοι αναμένεται να λάβουν δραστικά μέτρα, στέλνοντας εξώδικο στον Ελληνοαμερικανό επιχειρηματία. 

Σύμφωνα με έγγραφα που έφερε στο φως της δημοσιότητας η εφημερίδα “Εξέδρα”, τα χαρτιά που έδειξε ο Κοζώνης στην τηλεοπτική του συνέντευξη ήταν απλά προσφορές και όχι συμβόλαια με την ασφαλιστική εταιρεία Allianz.

Τέλος οι μέτοχοι έχουν στείλει εξώδικο στον μάνατζερ του Σκόκο και τον καλούν να ανακαλέσει τις δηλώσεις που έκανε για δυσαρέσκεια του Αργεντινού μέσου της ομάδας. 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε