Πέμπτη, 18 Απρ.
19oC Αθήνα

Τα χτυπήματα που “οδήγησαν” τον πυγμάχο στο θάνατο [vids]

ΦΩΤΟ @Breaking911
ΦΩΤΟ @Breaking911

Δυσάρεστη είδηση από το χώρο των μαχητικών αθλημάτων. Ο Τιμ Χαγκ άφησε την τελευταία του πνοή την Κυριακή, μετά τα σκληρά χτυπήματα που δέχθηκε στον αγώνα που έδωσε με τον Ανταμ Μπρέιντγουντ στο Έντμοντον του Καναδά.

Ο 34χρονος βετεράνος μαχητής του UFC τον τελευταίο χρόνο έδινε και πάλι αγώνες, αλλά κόντρα στον Μπρέιντγουντ ήταν ο.. τελευταίος.

Ο Χαγκ δέχθηκε 6 ισχυρά χτυπήματα τα οποία τον έριξαν στο καναβάτσο, με το τελευταίο να τον βγάζει νοκ-άουτ και να δίνει τη μάχη στον αντίπαλο του στον πρώτο γύρο, αλλά ο διαιτητής δεν διέκοψε το παιχνίδι.

Ο άτυχος μποξέρ μάλιστα φαίνεται να φεύγει από το ρινγκ, έχοντας πρόβλημα στο να σταθεί όρθιος!

Στη συνέχεια διαπιστώθηκε ότι είχε αιμάτωμα στον εγκέφαλο και θα έπρεπε άμεσα να μεταφερθεί στο νοσοκομείο για να υποβληθεί σε εγχείρηση. Το αποτέλεσμα ήταν να μείνει εγκεφαλικά νεκρός. Σύμφωνα με ξένα Μέσα, ο Χογκ είχε βγει νοκ άουτ στην προηγούμενη μάχη του, μόλις πριν από δύο μήνες.

Λίγο μετά το τραγικό συμβάν, βγήκε και η ακόλουθη ανακοίνωση από την αδερφή του:

“Με απέραντη λύπη και θλίψη σας ανακοινώνουμε πως σήμερα ο Tim Hague έφυγε από την ζωή.

Περιστοιχίζονταν από την οικογένειά του, ακούγοντας τα αγαπημένα του τραγούδια. Θα μας λείψει τόσο πολύ. Ο Tim ήταν ένας μαχητής και μάχονταν μέχρι και την τελευταία στιγμή.

Σας ευχαριστούμε για όλα τα μηνύματα και τα λόγια σας.”
 

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε