Παρασκευή, 26 Απρ.
20oC Αθήνα

Ταξίδι… στο όνειρο για την Ελλάδα

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.
ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Λίγες ώρες πριν την αναχώρηση της Εθνικής ομάδας για τη Νότια Αφρική, ο Ρεχάγκελ και οι παίκτες του μίλησαν για την πρόκληση που έχουν μπροστά τους.

Το ταξίδι προς το όνειρο ξεκινάει για την Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου που θα προσπαθήσει να ανταπεξέλθει στη μεγαλύτερη πρόκληση της ιστορίας της.

Λίγο πριν αναχωρήσει η αποστολή για τη Νότια Αφρική, ο Ότο Ρεχάγκελ και οι διεθνείς μίλησαν για το Μουντιάλ:

Ρεχάγκελ: “Μια μοναδική εμπειρία η συμμετοχή μας στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Δεν θα πάμε εκεί απλά για να χαρούμε τη συμμετοχή μας στη διοργάνωση.

Η Νότια Κορέα είναι μία εξαιρετική ομάδα και όπως και σε κάθε παιχνίδι του Μουντιάλ, έτσι και σε αυτό θα πρέπει να δώσουμε το 100% των δυνάμεων μας.”

Σαμαράς: “Πρέπει να παίξουμε όπως στο εκτός έδρας ματς με την Ουκρανία. Στον επαναληπτικό που πήραμε την πρόκριση. Θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι εκτός από αγωνιστικά και πνευματικά. Πάμε στο Μουντιάλ με μεγάλη αυτοπεποίθηση.”

Τοροσίδης: “Είμαστε έτοιμοι να ανταπεξέλθουμε στις δυσκολίες. Το μεγάλο μας ατού είναι η ομοιογένεια και δεν θα έχουμε πρόβλημα αν είμαστε συγκεντρωμένοι. Είναι πρόκληση για όλους μας η συμμετοχή στο Μουντιάλ ακόμα και για τους 30άρηδες. Το μόνο που με τρομάζει είναι το άγχος.”

Αβραάμ Παπαδόπουλος: “Το θέμα είναι να υπάρχει ισορροπία και να δώσουμε τα πάντα σε κάθε ματς. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι. Στην πράξη θα φανούν όλα.”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε