Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Τάσεις φυγής έχει ο Μπουμσόνγκ

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ο Γάλλος άσος με δηλώσεις του εξέφρασε την επιθυμία να αγωνιστεί στην Ρέιντζερς ακόμη και με πολύ λιγότερα χρήματα από αυτά που παίρνει στον Παναθηναϊκό.

Ο Μπουμσόνγκ φαίνεται ότι δεν θέλει να συνεχίσει στην Ελλάδα, λόγω των οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει η χώρα αλλά και ο Παναθηναϊκός.

Ο Γάλλος αμυντικός με δηλώσεις του στην Daily Record μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την Ρέιντζερς παρά το ότι οι Σκοτσέζοι βρίσκονται σε πολύ δύσκολη περίοδο:

“Αν είχα τη δυνατότητα να επιστρέψω στη Ρέιντζερς, θα το έκανα άμεσα, αφού ναι μεν έπαιξα στη Γλασκόβη για μόλις έξι μήνες, ωστόσο ήταν για μένα μια εξαιρετική περίοδος.

Πηγαίνω καλά στον Παναθηναϊκό, αφού η ομάδα τερμάτισε σε θέση που της εξασφαλίζει τη συμμετοχή στα προκριματικά του Champions League. Είναι μια μεγάλη ομάδα, αλλά η Ρέιντζερς είναι μεγαλύτερη. Έχω ακόμη ένα χρόνο συμβόλαιο, αλλά είμαι σχεδόν ελεύθερος, αφού η ομάδα αντιμετωπίζει τεράστια οικονομικά προβλήματα.

Η Ελλάδα είναι ένα δύσκολο μέρος αυτή τη στιγμή. Είμαστε απλήρωτοι εδώ και μήνες. Οι εποχές είναι πολύ δύσκολες και πρέπει να ζήσω την οικογένειά μου.

Αν είχα την ευκαιρία να επιστρέψω στη Ρέιντζερς, δεν θα σκεφτόμουν τα χρήματα, αφού γνωρίζω καλά ότι παλεύουν για την επιβίωση.

Δεν ξέρω το πώς έχει διαμορφωθεί η κατάσταση και αν η Ρέιντζερς μπορεί να αποκτήσει παίκτες, αλλά ξέρω ότι ο Γουόλτερ Σμιθ προσπαθεί να την αγοράσει. Όλοι γνωρίζουν ποιος είναι, έχει τη Ρέιντζερς στην καρδιά του και αυτό ακριβώς είναι που χρειάζεται τώρα η ομάδα.

Ίσως μέρος των αποδοχών μου να το πάρω σε μετοχές. Για παράδειγμα, το 60% των χρημάτων μου να το παίρνω κανονικά και το υπόλοιπο 40% σε μετοχές της νέας εταιρείας.”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε