Πέμπτη, 28 Μαρ.
18oC Αθήνα

Τάσος Κορακάκης: Δεν κάλεσαν την Άννα στο Προεδρικό μαζί με τους άλλους Ολυμπιονίκες

Φωτογραφία: ΑΠΕ - ΜΠΕ
Φωτογραφία: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Ο Τάσος Κορακάκης, πατέρας της χρυσής Ολυμπιονίκη της σκοποβολής, ενημέρωσε για την παράληψη να κληθεί η κόρη του και ο ίδιος ως προπονητής της στο Προεδρικό Μέγαρο, όπου ο πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος θα υποδεχθεί στη 1.00 μ.μ. τους Ολυμπιονίκες του Ρίο.

“Πριν φύγουμε από το Ρίο είπα στον κ. Κούβελο και στον κ. Κολυμπάδη αν η εκδήλωση στο Προεδρικό Μέγαρο γίνει πριν από την επιστροφή της Άννας από τις διακοπές της να μας ενημερώσουν δυο ημέρες νωρίτερα για να προλάβει να επιστρέψει και να παραστούμε”, τόνισε στο newsit.gr ο κ. Κορακάκης και πρόσθεσε: “Δεν με νοιάζει ποιος ευθύνεται. Προφανώς, το αρχηγείο της ελληνικής Ολυμπιακής αποστολής. Το αποτέλεσμα είναι ότι δεν κληθήκαμε”.

Φωτογραφία Reuters

Επίσης, εξήγησε ότι χθες, Τετάρτη 24/8, επικοινώνησε με τον πρόεδρο της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, Σπύρο Καπράλο για να του πει τι έγινε: “Εμένα δεν με πήρε κανείς τηλέφωνο. Εγώ πήρα. Ο κ. Καπράλος δεν φέρει καμία ευθύνη. Δεν ήξερε και μου είπε ότι ίσως επειδή έγιναν όλα εκτάκτως να είχαμε αυτή η παράληψη”.

ΜΑΡΙΑ ΚΑΟΥΚΗ

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε