Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

“Τελειώνει” με τους Σέρβους, τα… βρίσκει με Βαλενσιέν

Ο Ολυμπιακός συμφώνησε, αλλά δεν έχει ανακοινώσει τους Κάταϊ και Γκρμπιτς, ενώ είναι έτοιμος να… χτυπήσει και τον Κάρλος Σάντσες. “Κλείνει” και τερματοφύλακα.
Οι δύο Σέρβοι ποδοσφαιριστές πέρασαν από ιατρικές εξετάσεις και εργομετρικά, τα έχουν βρει σε όλα με τον Ολυμπιακό, όμως η ανακοίνωση μεταφέρεται για τις επόμενες ημέρες.
 
Βέβαια, ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος για νέο διπλό μεταγραφικό “χτύπημα”, αφού τις επόμενες ώρες αναμένεται να τελειώσει θετικά τόσο του Κάρλος Σάντσες όσο και του δεύτερου πορτιέρο.

 
Για τον Κολομβιανό μέσο, η Βαλενσιέν περιμένει μια νέα κίνηση και… ποντάρει αρκετά στην επιθυμία του τεχνικού των Πειραιωτών, Ερνέστο Βαλβέρδε. Ο Ολυμπιακός θέλει αρκετά τον ποδοσφαιριστή, έχει συμφωνήσει μαζί του, ενώ πληροφορίες από τη Γαλλία κάνουν λόγο πως τις επόμενες ώρες θα υπάρξει συμφωνία, αφού το ενδιαφέρον της Ουντινέζε δεν δείχνει… σοβαρό.
 
Οι πρωταθλητές Ελλάδας είναι έτοιμοι να “κλείσουν” και τερματοφύλακα, με τον Δασκαλάκη να έχει ένα ελαφρύ προβάδισμα έναντι του Ελευθερόπουλου, χωρίς όμως να μπορεί να πει κανείς με βεβαιότητα για το ποιος θα πάρει τη θέση πίσω από τον Κοστάντζο.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε