Πέμπτη, 28 Μαρ.
19oC Αθήνα

Τελειώνει ο Φερέιρα!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Η τραγική εικόνα του Παναθηναϊκού στα πλέι-οφ έχουν φέρει τον Πορτογάλο τεχνικό στην πόρτα της εξόδου. Ορατός ο κίνδυνος να μείνουν εκτός Ευρώπης οι “πράσινοι”.

Σσσσ… ο ΠΑΟ κοιμάται – Ο Ολ. Βόλου τον νίκησε ξανά

Η νέα ήττα από τον Ολυμπιακό Βόλου κράτησε τον Παναθηναϊκό στην τρίτη θέση και ελαχιστοποίησε τις ελπίδες για έξοδο στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Η κακή εικόνα των “πράσινων” το τελευταίο τρίμηνο έχει παίξει σημαντικό ρόλο ώστε να χάσει πόντους ο Ζεσουάλδο Φερέιρα, ο οποίος σύμφωνα με την Sportday μετράει ώρες στην Παιανία.

 
Κανένας δεν φανταζόταν στο «τριφύλλι» πριν την έναρξη των πλέι οφ, ότι στην τέταρτη αγωνιστική η ομάδα θα πάλευε με τον Ολυμπιακό Βόλου για την τρίτη θέση και δεν θα ήταν πρώτος. Μάλιστα, αν η ΑΕΚ τελικά καταφέρει να τερματίσει πρώτη και να πάρει το εισιτήριο για τα προκριματικά του Champions League της επόμενης περιόδου, η τέταρτη θέση αυτού του μίνι πρωταθλήματος δεν δίνει θέση για το Europa League, αφού αυτή καταλαμβάνεται από τον Ατρόμητο, από το Κύπελλο ΟΠΑΠ.
 
Ο Φερέιρα έχει, ίσως, μία τελευταία ευκαιρία την Τετάρτη να σώσει την παρτίδα αν και όπως τα… κατέφεραν οι “πράσινοι”, πλέον, τίποτα δεν εξαρτάται από αυτούς. Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού φαίνεται να έχει χάσει την εμπιστοσύνη των ποδοσφαιριστών του, αλλά και την επιβολή του σε αυτούς, κάτι που φαίνεται και στο γήπεδο. Με οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα, πλην της νίκης, ο Φερέιρα θα χαιρετήσει άμεσα, με τον Γιώργο Δώνη να είναι το μεγάλο φαβορί να τον αντικαταστήσει.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε