Πέμπτη, 18 Απρ.
23oC Αθήνα

“Τελειώνει” ο Γιοβάνοβιτς – Παίρνει Τζιόλη ο ΑΠΟΕΛ

“Τελειώνει” ο Γιοβάνοβιτς – Παίρνει Τζιόλη ο ΑΠΟΕΛ

Στην πόρτα της εξόδου από τον ΑΠΟΕΛ βρίσκεται ο Σέρβος τεχνικός, καθώς προανήγγειλε την αποχώρηση του από την ομάδα μετά τον αποκλεισμό από την Νέφτσι. Υπογράφει στην κυπριακή ομάδα ο Αλέξανδρος Τζιόλης ως δανεικός από τη Μονακό.

Ο άνθρωπος που οδήγησε τον ΑΠΟΕΛ στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ την περσινή σεζόν ετοιμάζεται να πει “αντίο”.

«Είμαι πολύ ψύχραιμος κι αυτό που λέω το εννοώ. Καταρχήν για όλα αυτά που έγιναν σήμερα, φέρω ευθύνη εγώ. Αυτό που αισθάνομαι κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού είναι ότι κατάφερα να απογοητεύσω σήμερα πάρα πολλούς. Αρχικά απογοήτευσα τους ανθρώπους που δούλεψαν τόσο καιρό μαζί τους, τη διοίκηση, και φυσικά όλο αυτό τον κόσμο που ήρθε να μας βοηθήσει να περάσουμε στην επόμενη φάση. Αυτό που λέω δεν είναι μόνο σχήμα λόγου. Απογοήτευσα τους παίκτες μου γιατί δεν μπόρεσα να τους βοηθήσω στον αγωνιστικό χώρο. Φέρω ευθύνη για τις αποδόσεις τόσο των παλιών όσο και των νέων παικτών» δήλωσε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς στη συνέντευξη Τύπου μετά την εντός έδρας ήττα από τη Νέφτσι Μπάκου και τον αποκλεισμό από τους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ.

«Σκότωσα τα όνειρά τους και δεν μου αρέσει αυτό. Ζούσαν με την προοπτική να αγωνίζονται στα γήπεδα της Ευρώπης. Απογοήτευσα τη διοίκηση, που μου είχε εμπιστοσύνη το διάστημα. Όσον αφορά τον τρόπο λειτουργίας της ομάδας, ήταν όλες δικές μου αποφάσεις και σήμερα άκουσα πολλές φορές ότι οι φίλοι της ομάδας μέσα στην απογοήτευση τους αποδοκίμαζαν αυτούς τους παίκτες. Δεν μπορώ να το εκλάβω ότι είναι σωστό και δίκαιο από την στιγμή που εγώ σαν προπονητής αυτής της ομάδας, εγώ είμαι ο υπεύθυνος. Είναι άδικο να κρίνονται τόσο αυστηρά, άτομα που δεν φταίνε. 

Απογοήτευσα φυσικά και τον κόσμο του ΑΠΟΕΛ, σ’ αυτούς που σε καμία περίπτωση δεν ήθελα να τους κάνω. Ίσως έχει φτάσει στο τέλος της η παρουσία μου στο ΑΠΟΕΛ. Έχω μιλήσει μόνο στους παίκτες μου και όχι στους ανθρώπους της διοίκησης. Αυτό που αισθάνομαι θα το κάνω, γιατί για την κατάσταση που δημιουργήθηκε ο κύριος υπεύθυνος είμαι εγώ. Προσεχτικά δεν ζητάω συγνώμη. Το μόνο πράγμα που δεν θέλεις είναι να απογοητεύεις τους άλλους. Ίσως ήρθε η ώρα για μια αλλαγή. Αν όμως η διοίκηση πιστεύει ότι μπορεί να βγάλω από αυτήν την θέση το ΑΠΟΕΛ τότε μπορεί να το κάνω».

Παράλληλα, με το στυλό στο χέρι περιμένει ο Αλέξανδρος Τζιόλης για να υπογράψει στον ΑΠΟΕΛ. Ο 27χρονος παίκτης παραχωρείται με τη μορφή δανεισμού από την Μονακό στον «Θρύλο» της Κύπρου, ο οποίος θα καλύψει ένα μέρος του συμβολαίου του που λήγει το καλοκαίρι του 2015 και οι Γάλλοι θα αναλάβουν το υπόλοιπο.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε