Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Τελειώνει ο Γκέντσογλου!

ΦΩΤΟ ΝEWSPORTS.
Ο μέσος της ΑΕΚ μετέβη με τον μάνατζερ του στα γραφεία της ΠΑΕ ζητώντας τα δεδουλευμένα αλλιώς θα αποχωρήσει, με τον Κωστένογλου λίγο αργότερα να τον αφήνει εκτός αποστολής από την αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό. “Φέρε πρόταση και φύγε”, του είπε η διοίκηση.

Είναι γνωστό πως οι παίκτες της ΑΕΚ δεν έχουν δει το χρώμα του χρήματος εδώ και αρκετούς μήνες. Ο Σάββας Γκέντσογλου δεν άντεξε άλλο αυτή την κατάσταση και την Παρασκευή πήγε στα Σπάτα με τον μάνατζερ του, Αντώνη Αποστολόπουλο για να συζητήσει το θέμα με τον Σταύρο Αδαμίδη.
 
Ο νεαρός μέσος τόνισε πως η κατάσταση έχει φτάσει εκτός ορίων καθώς οι οφειλές της διοίκησης προς αυτόν ανέρχονται στις 260.000 ευρώ.
 
Η διοίκηση της ΑΕΚ από την μεριά της απαντώντας στο αίτημα του παίκτη, του τόνισε ότι μπορεί τον Ιανουάριο να φέρει πρόταση και να φύγει, με την πλευρά του διεθνούς μέσου να συμφωνεί. Επιπλέον οι δύο πλευρές συμφώνησαν επίσης πως μέχρι να βρεθεί πρόταση και να αποτελέσει παρελθόν ο Γκέντσογλου από την ομάδα, θα συνεχίσει να κάνει κανονικά προπονήσεις με την ομάδα.

Έτσι ο παίκτης έμεινε εκτός αποστολής από τον Νίκο Κωστένογλου για την αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό.
Στο Αγρίνιο, επίσης, δεν θα ταξιδέψουν οι Καφές και Λαγός σε αντίθεση με τους Λεονάρντο και Μάκο που ξεπέρασαν τα προβλήματα που αντιμετώπιζαν..

Αναλυτικά η αποστολή απαρτίζεται από τους εξής:
Κωνσταντόπουλος, Αραμπατζής, Κοντοές, Μανωλάς, Δέλλας, Κάλα, Γκερέιρο, Μπέλεκ, Λεονάρντο, Χοσέ Κάρλος, Σιαλμάς, Μάκος, Καράμπελας, Αργυρίου, Βάργκας, Μπερνς, Γεωργέας, Λυμπερόπουλος, Κλωναρίδης, Φούντας.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε