Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Τελειώνει ο Ντουντού από τον Ολυμπιακό!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Το κλίμα για τον Βραζιλιάνο μέσο δεν είναι καθόλου καλό λόγω της μικρής προσφοράς του αλλά και των δηλώσεων που έκανε, αναφερόμενος στο ντέρμπι “αιωνίων”. Επίσημη πρόταση της Ατλέτικο Μινέιρο που αναμένεται εντός της ημέρας να αποδεχτεί ο Ολυμπιακός.

Ψάχνεται για Παπασταθόπουλο ο Ολυμπιακός

Οι αποδοκιμασίες του κόσμου στο ματς κόντρα στην Καβάλα αλλά και το κλίμα που έχει δημιουργηθεί οδηγούν τον Ντουντού στην… πόρτα της εξόδου.

Ο Βραζιλιάνος δεν έχει καταφέρει τον τελευταίο χρόνο να προσφέρει αυτά που περίμεναν στον Πειραιά και η απόδοση του είναι αντριστρόφως ανάλογη με την αμοιβή του.

Ο Ντουντού εισπράττει 1,8 εκ. ευρώ ετησίως και όσο η προσφορά του είναι τόσο μικρή, είναι λογικό οι ερυθρόλευκοι να θέλουν να απαλλαγούν από το συμβόλαιο του.

Ήδη δύο ομάδες της Βραζιλίας έχουν δείξει ενδιαφέρον για την απόκτηση του. Ατλέτικο Μινέιρο και Βιτόρια. Ειδικά η πρώτη φέρεται να έχει καταθέσει ήδη πρόταση ενός εκ. ευρώ στον Ολυμπιακό.

Οι πρωταθλητές σε περίπτωση που πουλήσουν τον παίκτη θα εξοικονομήσουν γύρω στα 5 εκ. ευρώ ενώ θα αδειάσει και μία θέση ξένου.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε