Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

“Τελειώνει” του τερματοφύλακα, πάει και για χαφ

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Την Παρασκευή αναμένεται να υπάρξουν οι τελικές εξελίξεις, όσον αφορά την απόκτηση του Ρόι Κάρολ από τον Ολυμπιακό. Την ίδια ώρα, οι Πειραιώτες θέλουν να κάνουν το “μπαμ” με την απόκτηση ενός “δεκαριού” και ενός δεξιού εξτρέμ

Οι πληροφορίες που βγαίνουν από τον Ολυμπιακό κάνουν λόγο πως την Παρασκευή θα υπάρξουν καθοριστικές εξελίξεις για την απόκτηση του πορτιέρε του ΟΦΗ.

 
Η ρήτρα του Κάρολ φτάνει τα 300.000 ευρώ, όμως φαίνεται να είναι διαπραγματεύσιμή. Την ίδια ώρα, οι Πειραιώτες ψάχνουν για μία ισχυρή μεταγραφή στα χαφ (ενός “δεκαριού” και ενός δεξιού εξτρέμ).
 
Στους “ερυθρόλευκους” έχουν προταθεί οι Αργεντινοί Σαντάνα (της Νάπολι) και Πέρεζ (της Μπενφίκα), όμωςη εφημερίδα “Γαύρος” γράφει ότι μάνατζερ πρότειναν έναν λάτιν δεξί χαφ (δεν έχουν γίνει γνωστά τα στοιχεία της ταυτότητάς του).

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας Πρωταθλητής, ο Ολυμπιακός μίλησε με την Λίβερπουλ για το ενδεχόμενο απόκτησης του 31χρονου διεθνή Αργεντινού Μάξι Ροντρίγκεζ, ο οποίος δεν βρίσκεται στις βασικές επιλογές του Κένι Νταλγκλίς.
 
Για το “δεκάρι”, περισσότερες πιθανότητες έχει ο Απόνιο (της Μάλαγα), τον οποίο αποφάσισε να παραχωρήσει ως δανεικό ο Μανουέλ Πελεγκρίνι.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε