Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Tελείωσε ο Μπερέτα

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Ο προβληματισμός που προέκυψε στην διοίκηση του ΠΑΟΚ μετά την πρόσφατη εικόνα της ομάδας στην προετοιμασία, οδήγησε στην απόφαση της λήξης της συνεργασίας των δύο πλευρών. Φαβορί ο Παύλος Δερμιτζάκης.

Τα δείγματα από τα φιλικά δεν ήταν καλά και τα “σύννεφα” στις σχέσεις του Μάριο Μπερέτα με κάποιους από τους παίκτες, όπως ο Πάμπλο Γκαρσία, δεν πέρασαν απαρατήρητα.

Π.Γκαρσία: “Αν δεν παίζω…θα φύγω”

Το αντίθετο, μάλιστα. Οι άνθρωποι της Διοίκησης του “Δικεφάλου του Βορρά”, μετά από πολλές συσκέψεις κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι πρέπει να λυθεί η συνεργασία της ομάδας με τον Ιταλό προπονητή. Μετά την επιστροφή από την Γερμανία, ο Θοδωρής Ζαγοράκης και ο Ζήσης Βρύζας που παρακολούθησαν από κοντά την προετοιμασία είχαν συνάντηση με τον Μπερέτα μέχρι τα ξημερώματα σε ξενοδοχείο, όπου και μάλλον πάρθηκε η τελική απόφαση.

Άλλωστε και ο ίδιος ο Μπερέτα εμφανίστηκε προβληματισμένος από την πορεία της ομάδας στην προετοιμασία και απ΄ο,τι φαίνεται η απόφαση για λύση του συμβολαίου θα είναι “κοινή συναινέσει”.

Το πιο πιθανό σενάριο αντικατάστασης είναι να αναλάβει τον πάγκο της ομάδας ο Παύλος Δερμιτζάκης, με βοηθό τον Γιάννη Τοπαλίδη.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε