Ειδήσεις ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ ΑΘΗΝΑ· ΟΑΕΔ 8 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Τελεσίγραφο σε Μπάγεβιτς από την ομοσπονδία Κύπρου

Τελεσίγραφο σε Μπάγεβιτς από την ομοσπονδία Κύπρου
Με την πλάτη στον τοίχο βρίσκεται ο Ντούσαν Μπάγεβιτς.
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 19.11.2010 | 15:44
Πρώτη δημοσίευση: 19.11.2010 | 15:44

"Κύριε Μπάγεβιτς, ανανεώνετε το δίπλωμα σας ή φεύγετε", διεμήνυσε η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Κύπρου στον Σερβοέλληνα τεχνικό. Αν δεν το κάνει θα δεί την πόρτα της εξόδου από την Ομόνοια.

Όπως αναφέρεται στην σχετική ανακοίνωση: "Το Δ.Σ. της ΚΟΠ προτρέπει το σωματείο Ομόνοια να φροντίσει, ώστε ο κ. Μπάγεβιτς να εξασφαλίσει ανανέωση του πιστοποιητικού που κατέχει μέχρι 10 Απριλίου 2011, οπότε και λήγει, με τους όρους που αναγράφονται στην τελευταία επιστολή της ΕΠΟ. Σε περίπτωση που ο κ. Μπάγεβιτς δεν εξασφαλίσει την ανανέωση του πιστοποιητικού, δεν θα δικαιούται να ευρίσκεται στον πάγκο της Ομόνοιας σε τυχόν ευρωπαϊκούς αγώνες και στο Πρωτάθλημα της ΚΟΠ περιόδου 2011/2012".

Παράλληλα, στην σχετική ανακοίνωση, αναφέρεται ότι κατά την εξέταση της υπόθεσης, προέκυψαν τα εξής:

"Πρώτον, ότι ο κ. Μπάγεβιτς δεν κατέχει το δίπλωμα UEFA-PRO. Δεύτερον, ότι κατέχει πιστοποιητικό αναγνώρισης ικανότητας και εμπειρίας που εκδόθηκε από το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΠΟ από το 2008. Τρίτον, ότι με βάση τα πιο πάνω και την προκήρυξη του Πρωταθλήματος ΚΟΠ ο κ. Μπάγεβιτς δεν πληροί τα κριτήρια πρώτου προπονητή Σωματείου Α' Κατηγορίας. Τέταρτον, ότι, με την αναγνώριση ικανότητας και εμπειρίας που έχει ο κ. Μπάγεβιτς, η Ομόνοια ικανοποιεί τα κριτήρια αδειοδότησης της ΟΥΕΦΑ.

Συνεπώς, βάσει των πιο πάνω διαπιστώσεων, το ΔΣ της ΚΟΠ αποφάσισε να τροποποιήσει την προκήρυξη με τρόπο που να αντανακλά επακριβώς τα άρθρα των κριτηρίων περί προπονητών Α' Κατηγορίας, καθώς υπάρχει διάσταση μεταξύ κριτηρίων ΟΥΕΦΑ και προκήρυξης ΚΟΠ", καταλήγει η ανακοίνωση.


   Διαδώστε αυτό το άρθρο
close button

Κάντε Like: Newsit.gr στο Facebook