Τετάρτη, 24 Απρ.
20oC Αθήνα

Τελεσίγραφο σε Μπλάνκο – Έως την Παρασκευή περιμένει την απάντηση του Αργεντινού η ΑΕΚ

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Ο “Ζορό” δεν έχει απαντήσει ακόμη στην τελική πρόταση της “Ένωσης” για ανανέωση της συνεργασίας τους και η “κιτρινόμαυρη” διοίκηση τον πίεσε να το κάνει έως τις 18 Μαρτίου. Μήνυμα παραμονής από Χιμένεθ που ξεκουράζει Δέλλα, Γεωργέα και Καραμπέλα στο ματς με την Καβάλα. Αδαμίδης: ” Αλάνα κακοποιών το ελληνικό ποδόσφαιρο”.

Κρατάει παίκτες για το Κύπελλο ο Χιμένεθ

Χιμένεθ: Θέλω να μείνω

Αδαμίδης: Το ελληνικό ποδόσφαιρο έχει γίνει αλάνα κακοποιών

Το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του Ίσμαελ Μπλάνκο συνεχίζει να “καίει” τους ανθρώπους της ΑΕΚ, μετά την τελική πρόταση της ομάδας που προσφέρει 600.000 ευρώ τον χρόνο συν κάποια μπόνους στον παίκτη.

 
Το Σάββατο η διοίκηση των “κιτρινόμαυρων” επικοινώνησε με τους εκπρόσωπους του Αργεντινού και ζήτησε απάντηση μέχρι την ερχόμενη Παρασκευή (18 Μαρτίου). Παρά το γεγονός πως στην πρόταση δεν υπήρχε η τελεσίγραφο η ΑΕΚ βλέποντας να παραμένουν αδιευκρίνιστες οι προθέσεις της πλευράς του παίκτη επιδιώκει να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα για να γνωρίζει εγκαίρως πως θα κινηθεί.
 
Αξίζει να αναφερθεί πως σύμφωνα με δημοσίευμα η Λοκοτομίβ Μόσχας κατέθεσε πρόταση για τον Μπλάνκο, ωστόσο όπως ισχυρίζονται τόσο ο Αργεντινός όσο και η ΑΕΚ δεν μπήκαν σε διαπραγματεύσεις. Αν πάντως, ισχύει κάτι τέτοιο ίσως να στάθηκες αφορμή για να επισπευθούν οι διαδικασίες.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε