Πέμπτη, 28 Μαρ.
18oC Αθήνα

Τελεσίγραφο της Original στον Βιντιάδη μέχρι το Σάββατο

Τελεσίγραφο της Original στον Βιντιάδη μέχρι το Σάββατο

Μέσω ανακοίνωσης η Original 21 ξεκαθάρισε ότι θα περιμένει την κίνηση του Δημήτρη Βιντιάδη μέχρι το Σάββατο και αν δεν έχει γίνει το παραμικρό, θα πάρει την κατάσταση στα χέρια της για να σωθεί η ΑΕΚ.

Η ανακοίνωση:

“Ξεκινώντας την κατάληψη στα Σπάτα είχαμε πει προς όλους τους μέτοχους-αμέτοχους, διαχειριστές-καταχραστές και λοιπούς σωτήρες ό,τι:

Οι μέρες αφθονίας (και πλέον ατιμωρησίας) τους είναι μετρημένες!

Με τα λίγα μέσα που διαθέτουμε αλλά το βασικότερο όλων μας ψυχή,ξεκινήσαμε κάτι δύσκολο αλλά αγνό .Τα εμπόδια πολλά, οι τρικλοποδιές περισσότερες αλλά είπαμε διαθέτουμε ΑΕΚΤΖΗΔΙΚΗ ΨΥΧΗ! Όλα αυτά τα χρόνια, με χιονιά και καταιγίδες το έχουμε αποδείξει με το παραπάνω, τώρα μένει να το δείξουμε και σε εμάς τους ίδιους !

Όσοι θέλουν να μας διασπάσουν απλά κουράζονται, αντί να χάνουν το χρόνο τους αραχτοί μπροστά σε πληκτρολόγια και σε μουρμούρες, ας έρθουν να βοηθήσουν στο να βρούμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ λύση!

Για όσους ακόμα και τώρα κακαρίζουν «τα κωλόπαιδα η ORIGINAL 21», για τελευταία φορά θα τους πούμε πως όλοι μας κάναμε λάθη, εμείς δεν ωφεληθήκαμε από αυτά, αν κάποιος νομίζει το αντίθετο ας έρθει να μας τα καταλογίσει, είμαστε εκεί να ακούσουμε και αυτούς! Οι μόνοι που ωφελήθηκαν, είναι αυτοί που θέλουν το κακό της ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ! Μπήκαμε μπροστά γιατί το θεωρούσαμε καθήκον μας, τόσο απλά τόσο ΑΕΚΤΖΗΔΙΚΑ!

Το ΠΑΝΕΝΩΣΙΤΙΚΟ κάλεσμά μας είναι διαρκές.

Η δική μας λίμνη ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΤΟ, μεγαλώνει δεν στερεύει, βρίσκει τους ΕΝΩΣΙΤΕΣ δίπλα-δίπλα και όχι απέναντι ! Η σημερινή μέρα ήταν μαγική, φαινόταν στα δάκρυα -μπροστά σε όσους ήταν εκεί- του Νεστορίδη, που έγιναν ένα με αυτά του πιτσιρικά που τον άκουγε! Μαγική γιατί είχε όραμα το γήπεδο στα Νέα Φιλαδέλφεια, στα χώματά μας! ΝΑΙ, είναι εφικτό να γίνει εκεί όπου ανήκει! Και πάνω από όλα στη μαγεία της ΔΙΑΦOΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑΣ να είσαι ΑΕΚ!

Δεν κλείνουμε την πόρτα σε κανέναν, το αντίθετο, την κρατάμε ΟΡΘΑΝΟΙΧΤΗ και μακριά από μεσάζοντες και “καλοθελητές”, ανοιχτή σε κάθε ΔΙΑΦΑΝΗ και όχι εφήμερη λύση, ανοιχτή για ένα αύριο που μας ΑΞΙΖΕΙ και όχι το αντίθετο! Δεν θα περιμένουμε υποσχέσεις πλέον, ΜΟΝΟ το σήμερα! Σε όλα αυτά είμαστε μαζί, στα όποια “μαγειρέματα” ΑΠΕΝΑΝΤΙ! Κανείς δεν θα μείνει στο απυρόβλητο, κανείς δεν θα την κάνει στα μουλωχτά μεσα στην ομίχλη της Δ’ εθνικής με ΑΦΜ ξεφτίλας!

Η δική μας ΑΕΚ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΗ !

Η καταστροφή στριφογυρνά πάνω από τα κεφάλια όλων μας… εάν πέσει σε ΗΘΙΚΟΥΣ και ΦΥΣΙΚΟΥΣ αυτουργούς είναι στο χέρι μας! Περιμένουμε η τωρινή διοίκηση να κάνει το χρέος της με τη φορολογική ενημερότητα της Παρασκευής.

Το ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ και όχι το θα δούμε του Βιντιάδη, θα περιμένει ως το Σάββατο! Μετά όλα θα έχουν αποκτήσει νόημα, ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΘΕΤΙΚΟ, ειδάλλως όλοι μαζί παίρνουμε την ΑΕΚ στα χέρια μας ! Για όσους δεν το έχουν εμπεδώσει, να το ΞΑΝΑΠΟΥΜΕ για τελευταία φορά, ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΝΩΣΙΤΩΝ!

Είναι στο αίμα μας το ΑΕΚΤΖΗΔΙΚΟ να ζούμε εξεγερμένοι και όχι σαν ρουφιάνοι και προσκυνημένοι ! Ήρθε ο καιρός να δείξουμε γιατί είναι διαφορετικό να είσαι ΑΕΚ!”

Διαβάστε ακόμα…

Η…απορία του Κορδέρο: Πώς επιτρέπουν τις μετεγγραφές στην ΑΕΚ;

Παυλής: Αν πέσει η ΑΕΚ σταματάω το ποδόσφαιρο

Λαγός: Είμαι απλήρωτος δυόμισι χρόνια!

Στην πόρτα της… εξόδου ο Λαγός

Κοντοές: Αν όχι Στεάουα, θα παίξω στη Χαλ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε