Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Τελευταία προσπάθεια να πειστεί ο Πατέρας

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Βλέποντας το αδιέξοδο στα διοικητικά ο Γιάννης Βαρδινογιάννης επιδιώκει συνάντηση με τον Νικόλα Πατέρα προκειμένου να του αλλάξει γνώμη και να αναλάβει την προεδρία του Παναθηναϊκού.

“10 εκατ. ευρώ δίνει η Τότεναμ για Νίνη”

Λίγες μέρες πριν από την κρίσιμη γενική συνέλευση της Παρασκευής στον Παναθηναϊκό και οι “ζυμώσεις” για τον νέο εκλεκτό πρόεδρο των “πράσινων” συνεχίζονται στο παρασκήνιο, που κρύβει αγωνία για χιλιάδες οπαδούς του “τριφυλλιού”.

Οι επαφές μεταξύ των μετόχων γίνονται και όλα κινούνται ραγδαία, με τις πληροφορίες να φέρνουν στο φως της δημοσιότητας την Τρίτη, μια συνάντηση του Γιάννη Βαρδινογιάννη με τον Γιώργο Νίκα, προκειμένου οι δύο άνδρες να προσπαθήσουν από κοινού να πείσουν τον Νικόλα Πατέρα να αλλάξει ρότα και να πείσει τον εαυτό του να επιστρέψει στον προεδρικό θώκο.

Ο Γιάννης Βραδινογιάννης θα επιδιώξει να έχει κατ ιδίαν συνάντηση με τον Νικόλα Πατέρα, κάτι που αν συμβεί ενδέχεται να αλλάξει όλα τα δεδομένα.
 
Ο Πατέρας, πάντως με επιστολή έκανε γνωστό πως θα είναι εκτός του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και θα εκπροσωπηθεί από τον Στέφανο Ησαΐα, ενώ η έκπληξη έγινε για ακόμα μία φορά από τον Ανδρέα Βγενόπουλο. Ο “Mr Mig” πέλεξε ως πρόσωπο που θα τον εκπροσωπεί από την Παρασκευή και στο εξής, Μάνο Μαυροκουκουλάκη.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε