Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Τελευταία στιγμή στην αποστολή ο Τζόρβας!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Ο Ντάριο Φερνάντες παρουσίασε οίδημα στο γόνατο και ο Ζεσουάλδο Φερέιρα κάλεσε εσπευμένα στην αποστολή για τον προημιτελικό Κυπέλλου με την ΑΕΚ τον Αλέξανδρο Τζόρβα. Εκτός Ζιλμπέρτο, Μπουμσόνγκ και Γκοβού. Μέσα ο Νίνης. “Όχι”  σε πρόταση της Γαλατάσαραϊ για τον Σισέ.
“Όχι” σε πρόταση της Γαλατάσαραϊ για τον Σισέ!

Όσον αφορά τις επιλογές του Ζεσουάλδο Φερέιρα για το αυριανό ντέρμπι, ο Πορτογάλος θεωρεί πως ο Γκοβού δεν μπορεί να αντεπεξέλθει σε δύο σερί παιχνίδια, ο Μπουμσόνγκ έκανε και πάλι ατομικό πρόγραμμα και δεν μπορούσε να αγωνιστεί. Μάλιστα, όπως φαίνεται, δεν ήθελε να ρισκάρει με τη συμμετοχή του Ζιλμπέρτο Σίλβα, παρότι έβγαλε όλο το πρόγραμμα της Τρίτης.
 

Αρχικά, κατά την ανακοίνωση της αποστολής εκτός από αυτή έμεινε και ο Τζόρβας, καθώς είχε αποφασιστεί πως στο Κύπελλο θα παίζει ο Ορέστης Καρνέζης. Τελικά ένα χτύπημα του Φερνάντεζ που φάνηκε πιο σοβαρά από ότι αρχικά εκτιμήθηκε, έβαλε… το απόγευμα στην αποστολή και τον διεθνή πορτιέρο αφήνοντας εκτός τον Πορτογάλο.

Στην αποστολή βρίσκεται και το όνομα του Σωτήρη Νίνη ο οποίος ξεπέρασε το πρόβλημα που τον ταλαιπωρούσε.
 

Αναλυτικά οι παίκτες που απαρτίζουν την αποστολή των “πρασίνων”:
Καρνέζης, Τζόρβας, Σαριέγκι, Καντέ, Βύντρα, Μαρίνος, Σπυρόπουλος, Σεϊταρίδης, Νίνης, Καραγκούνης, Μαυρίας, Λέτο, Λουίς Γκαρσία, Χριστοδουλόπουλος, Σιμάο, Κατσουράνης, Μαυρίας, Πετρόπουλος, Σισέ.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε