Ειδήσεις ΣΕΙΣΜΟΣ· ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· ΤΖΟΚΕΡ· ΚΑΙΡΟΣ 27 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Τελικά... υπογράφουν!

Τελικά... υπογράφουν!
Υπογράφουν το προσύμφωνο Νοτιάς και Κοζώνης, ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 08.12.2009 | 22:56
Πρώτη δημοσίευση: 08.12.2009 | 22:56

Νοτιάς και Κοζώνης συμφώνησαν να προχωρήσουν με το αρχικό σχέδιο, υπογράφωντας το προσύμφωνο που είχαν συντάξει οι πλεύρες στην Αθήνα.

Αν οι πληροφορίες επιβεβαιωθούν θα αρχίσει άμεσα ο έλεγχος των οικονομικών βιβλίων της ΠΑΕ από τους ορκωτούς λογιστές και αν όλα κυλήσουν ομάλα ο Χαραλάμπος Κοζώνης θα πάρει στα χέρια του το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της ΑΕΚ.

Αυτό που "καίει" πλέον τις δύο πλευρές είναι η χρηματοδότηση της ομάδας μέχρι τις 10 Ιανουαρίου όπου θα γίνει η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου.

Ο Χαράλαμπος Κοζώνης δεν επέμεινε στις απαιτήσεις του για την εγγυητική επιστολή των 15 εκατομμυριών ευρώ, ενώ φαίνεται να κατέθεσε τις απαραίτητες εγγυήσεις στο Νίκο Νοτιά και οι υπογραφές είναι θέμα ωρών.

Η δήλωση του Κοζώνη δείχνει πως η μεταβίβαση των μετοχών μπαίνει στην τελική ευθεία. "Ο κ. Νοτιάς πήρε τις νομικές εγγυήσεις και οι συζητήσεις επέστρεψαν στο πολύ καλό κλίμα που υπήρχε μεταξύ μας. Απέσυρα την τελευταία πρότασή μου και όπως είπε ο κ. Νοτιάς συζητούνται οι τελικές λεπτομέρειες για να υπογραφεί το προσύμφωνο και να ξεκινήσει ο έλεγχος".

Αυτό επιβεβαιώνεται επίσημα και από την ΠΑΕ ΑΕΚ με την ακόλουθη δήλωση του κ.Νοτιά. "Συζητάμε σε άριστο κλίμα με τον κύριο Κοζώνη και επεξεργαζόμαστε την τελική φόρμουλα για να υπογραφεί το προσύμφωνο".

Κατάληψη στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΚ.


   Διαδώστε αυτό το άρθρο