Σάββατο, 20 Απρ.
11oC Αθήνα

Τελικός Κυπέλλου: Κινδυνεύει με αφαίρεση 6 βαθμών ο ΠΑΟΚ!

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου άσκησε πειθαρχική διώξη για εκτεταμένα επεισόδια σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ για τα όσα συνέβησαν στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας. Κλήση και για τον Λούμπος Μίχελ.

Οι δύο ομάδες κινδυνεύουν με πολύ βαριές τιμωρίες. Σε χειρότερη θέση, βέβαια, βρίσκεται ο ΠΑΟΚ καθώς είναι υπότροπος μετά τα επεισόδια που είχαν γίνει στον περσινό ημιτελικό Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα.

Οι “ασπόμαυροι”, μάλιστα, έχουν κληθεί και με βάση το άρθρο 15 παρ. 6, εδ. δ το οποίο κάνει λόγο για επεισόδια εντός του αγωνιστικού χώρου, πράγμα που σημαίνει ότι κινδυνεύουν με αφαίρεση τριών βαθμών, ποινή η οποία μπορεί να διπλασιαστεί, λόγω του ότι οι Θεσσαλονικείς είναι υπότροποι.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

Ο Υπεύθυνος Άσκησης Δίωξης Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου, άσκησε δίωξη σε σε βάρος των ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ΠΑΕ ΑΕΚ, νόμιμα εκπροσωπουμένων, καθώς και του τεχνικού διευθυντή της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Lubos Michel (τελικός αγώνας Κυπέλλου Ελλάδας 2016-2017 ΠΑΟΚ-ΑΕΚ, 6/5/2-17) για πράξεις που προβλέπονται και τιμωρούνται πειθαρχικώς από τις διατάξεις των άρθρων 1, 2, 3, 6 παρ. 3β, 11 παρ. 2, 3 σε συνδ. με αρ. 10 παρ. 1δ. περ. Ι, 14, 15 παρ. 1α, παρ. 2, παρ. 3 Α, Β, παρ. 4A, Β, παρ. 5 εδ. β, ε, παρ. 6 εδ. α, β, γ, (δ για ΠΑΕ.ΠΑΟΚ), ε, στ, παρ. 7 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε