Πέμπτη, 25 Απρ.
17oC Αθήνα

Τελικός Νο 1 για ΠΑΟ

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Ο Παναθηναϊκός δοκιμάζεται στο Περιστέρι στο πρώτο από τα τέσσερα παιχνίδια που θέλει να κερδίσει για να πάρει το νταμπλ. Επιστρέφουν Σαριέγκι και Μαρίνος.

Ανακοίνωση για τα εισιτήρια έβγαλε η ΠΑΕ

Ο Νίκος Νιόπλιας είδε τον Γιόσου Σαριέγκι και τον Στέργο Μαρίνο να προπονούνται κανονικά την Παρασκευή και έτσι τα προβλήματα στην άμυνα εν όψει του αγώνα με τον Ατρόμητο μειώνονται κατά το ήμισυ αφού Σπυρόπουλος Δάρλας συνεχίζουν να ταλαιπωρούνται από προβλήματα.

 
Οι επιστροφές θα φέρουν και πάλι τον Κώστα Κατσουράνη στην μεσαία γραμμή, δίπλα στους Καραγκούνη και Ζιλμπέρτο, ενώ η επιθετική τριπλέτα θα αποτελείται από τους Σαλπιγγίδη, Λέτο και Σισέ.
 
Ο τεχνικός των “πρασίνων” έχει ζητήσει από τους παίκτες του να τα δώσουν όλα για να πάρουν την μία από τις δύο νίκες που χρειάζονται για να κατακτήσουν το πρωτάθλημα.

“Eδώ που έχουμε φτάσει είναι κομβικό το σημείο. Θα είναι δύσκολο το παιχνίδι, ο Ατρόμητος δεν θα έχει άγχος και εμείς πρέπει να είμαστε αυτοί που πρέπει για να πάρουμε το ματς και να κάνουμε ένα βήμα ακόμη για τον τίτλο. Δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να εφησυχάζουμε, δεν θα μας χαριστεί ο Ατρόμητος” είπε μεταξύ άλλων ο 45χρονος προπονητής.

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε