Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Τελικός… Τσάμπιονς Λιγκ στο ΟΑΚΑ – Παναθηναϊκός-ΑΕΚ (20:00)

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Την πρώτη θέση των πλέι-οφ που οδηγεί στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ διεκδικούν Παναθηναϊκός και ΑΕΚ. Για δύο αποτελέσματα πάνε οι “πράσινοι”. Μόνο νίκη θέλει η ΑΕΚ.

Η διαδικασία των πλέι-οφ ολοκληρώνεται απόψε το βράδυ με δύο ομάδες να παλεύουν για την πρώτη θέση. Ο γηπεδούχος Παναθηναϊκός που θέλει να κλείσει με τον καλύτερο τρόπο την σεζόν ευνοείται και σε περίπτωση ισοπαλίας, ενώ η ΑΕΚ θέλει μόνο τη νίκη για να ξεπεράσει τους “πράσινους” και να αγωνιστεί στα προκριματικά της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του με τον Καρνέζη κάτω από τα δοκάρια. Στην άμυνα θα βρίσκονται οι Βύντρα, Μπουμσόνγκ, Καντέ και Σαριέγκι, ενώ στην μεσαία γραμμή οι Σιμάο, Νίνης και Κλέιτον. Την επιθετική τριπλέτα θα αποτελέσουν οι Ζέκα, Τοτσέ και Κουίνσι.

Στην αντίπερα όχθη ο Νίκος Κωστένογλου αναμένεται να ξεκινήσει με τον Κωνσταντόπουλο στα γκολπόστ, ενώ στην άμυνα θα βρίσκονται οι Μανωλάς, Κοντοές, Λαγός και Γεωργέας. Στην μεσαία γραμμή θα είναι οι Καφές, Μάκος και Βάργκας, ενώ στην επίθεση οι Λεονάρντο, Κλωναρίδης και Λυμπερόπουλος.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε