Τετάρτη, 24 Απρ.
18oC Αθήνα

Τελικός για την υπέρβαση – Ολυμπιακός-Ντόρτμουντ (21:45)

ΦΩΤΟ NEWSPORTS
Με στόχο το τρίποντο που θα τους κρατήσει ζωντανούς στην “μάχη” για την πρόκριση οι “ερυθρόλευκοι” φιλοξενούν την πρωταθλήτρια Γερμανίας για την 3η αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ. Τα πλάνα των δύο προπονητών. Παρακολουθήστε το σπουδαίο ματς LIVE από το NewsIt.

Τα ψέμματα τελείωσαν. Η πιο μεγάλη ώρα για την φετινή ευρωπαϊκή παρουσία του Ολυμπιακού στην Ευρώπη έφτασε. Οι “ερυθρόλευκοι” θα μπορούσαν με την μέχρι τώρα παρουσία τους στο Τσάμπιονς Λιγκ να είχαν καλύτερη συγκομιδή αλλά αυτό που μετράει είναι η ουσία και το γεγονός πως ακόμα δεν έχουν βαθμό. Το ίδιο μπορεί να πει κανείς και για την Ντόρτμουντ που παρά τις εξαιρετικές της εμφανίσεις έχει μόλις έναν βαθμό.
 
Η αποψινή “μάχη” στο “Γεώργιος Καραϊσκάκης” θα κρίνει πολλά για τις δύο ομάδες με τον νικητή να παίρνει προβάδισμα για την τρίτη θέση και να θέτει σοβαρή υποψηφιότητα για την πρόκριση στην επόμενη φάση.
 
Ο Ερνέστο Βαλβέρδε έχει καταστρώσει τα πλάνα του χωρίς να υπολογίζει στους τραυματίες Τοροσίδη, Φουστέρ, Φέισα και Γέστε, ωστόσο είδε τον Γιάννη Μανιάτη να προπονείται κανονικά στην τελευταία προπόνηση και να τίθεται στην διάθεση του.
 
Ο Ισπανός τεχνικός αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του με τον Κοστάντσο κάτω από τα δοκάρια, ενώ στην άμυνα ο Αβραάμ Παπαδόπουλος κερδίζει την κούρσα με τον Μανιάτη για την θέση στο δεξί άκρο. Δίπλα στον Μέλμπεργκ θα βρίσκεται ο Μαρκάνο και στα αριστερά θα ξεκινήσει ο Χολέμπας. Στην μεσαία γραμμή Ορμπάιθ, Μοντεστό και Ιμπαγάσα έχουν καπαρώσει τις θέσεις, όπως και οι Μιραλάς, Τζιμπούρ στην επίθεση, ενώ ερωτηματικό παραμένει ποιος από τους Αμπντούν ή Φετφατζίδη θα βρίσκεται στην δεξιά πτέρυγα.
 
Την ίδια ώρα ο Γιούργκεν Κλοπ που δεν μπορεί να υπολογίζει στον τραυματία Μίλαν Μπάριος, φαίνεται να έχει καταλήξει στους έντεκα που θα ξεκινήσει. Αυτή αποτελείται από τους Βαϊντενφέλερ, Πιστσέκ, Λέβε, Σούμποτιτς, Χούμελς, Μπέντερ, Γκουντογκάν, Καγκάουα, Πέρισιτς, Γκέτσε και Λεβαντόφσκι.

Παρακολουθήστε λεπτό προς λεπτό από το NewsIt όλα όσα θα συμβούν πριν, κατά την διάρκεια και μετά το ματς στο “Γ. Καραϊσκάκης”.

Ο Ολυμπιακός και η παράδοση με τις γερμανικές ομάδες – Δείτε βίντεο

Βαλβέρδε: Έχουμε δύσκολο έργο αλλά πάμε για τη νίκη

Κανονικά στη ΝΕΤ το Ολυμπιακός-Ντόρτμουντ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε