Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

“Τελικός” και για τους δύο – ΑΕΚ-ΠΑΟΚ (21.00)

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.
ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Πολλοί είναι αυτοί που πιστεύουν ότι ο νικητής του συγκεκριμένου ζευγαριού θα κατακτήσει και το κύπελλο Ελλάδος οπότε το ντέρμπι των Δικεφάλων έχει δικαιολογημένα χαρακτήρα τελικού. Χωρίς τον Βιεϊρίνια στην Αθήνα ο ΠΑΟΚ.

Έτσι όπως έχουν εξελιχθεί τα πράγματα, οι δύο ομάδες έχουν ρίξει όλο το βάρος στο θεσμό του κυπέλλου μιας και στο πρωτάθλημα δεν μπορούν να διεκδικήσουν πολλά.

Οι γενναίοι του Χιμένεθ

Ο Μανόλο Χιμένεθ άφησε εκτός αποστολής τους Λεονάρντο, Αραμπατζή αλλά και τους τραυματίες Γιάχιτς, Γκέντσογλου και τον τιμωρημένο Μανωλά.

Ο Ισπανός σκέφτεται να ξεκινήσει τους: Σάχα, Νασούτι, Δέλλα, Ματέο, Καράμπελα, Μάκο, Ντιόπ., Μπερνς, Λυμπερόπουλο, Σκόκο, Μπαχά.

Από την άλλη ο ΠΑΟΚ έχει σημαντικά προβλήματα αφού ο Βιεϊρίνια υπέστη θλάση και θα μείνει εκτός για 10 ημέρες, ενώ Φωτάκης, Χαλκιάς, Βιτόλο κρίθηκαν ανέτοιμοι. Ο Μάκης Χάβος άφησε στη Θεσσαλονίκη τον Εττό.

Πλήγμα με Βιεϊρίνια – “Ντόπες” από τον κόσμο

Οι 11 που σκέφτεται να παρατάξει είναι: Κρέσιτς, Λίνο, Σνάουτσνερ, Κοντρέρας, Τσιρίλο, Γκαρσία, Τσουκαλάς, Ίβιτς, Σαλπιγγίδης, Μοπυσλίμοβιτς, Κουτσιανικούλης

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε