Πέμπτη, 18 Απρ.
18oC Αθήνα

Τελικός μετά την Βαρκελώνη

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Μετά το φάιναλ φορ της Βαρκελώνης (6-8 Μαϊου) θα διεξαχθεί ο τελικός του Κυπέλλου μπάσκετ ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό μετά από απόφαση που πάρθηκε από τους ανθρώπους των δύο ομάδων και την ΕΟΚ.

Μπορεί η ημερομηνία που θα διεξαχθεί η αναμέτρηση να μην έγινε γνωστή, ωστόσο όλοι συμφώνησαν πως το καλύτερο θα είναι να γίνει μετά το φάιναλ φορ της Ευρωλίγκας, στο οποίο μπορεί να βρίσκονται και οι δύο ελληνικές ομάδες.
 
Παράλληλα συμφώνησαν να διεξαχθεί ο αγώνας παρουσία όσων περισσότερων οπαδών επιτρέψει η αστυνομία, με προτεραιότητα στους κατόχους των διαρκείας. Εκείνη είναι που θα πρέπει να εγγυηθεί για την ασφάλεια και να επιτρέψει την παρουσία ή όχι οπαδών στις εξέδρες. Στη δεύτερη περίπτωση, δεν αποκλείεται να επιστρέψουμε στο μοντέλο που είχε προταθεί από την ΓΓΑ, με μαθητές ή/και αθλητές ακαδημιών στις κερκίδες.
Παρόντες στη σύσκεψη ήταν ο πρόεδρος της ΕΟΚ, Γιώργος Βασιλακόπουλος και ο γενικός γραμματέας της ομοσπονδίας Παναγιώτης Τσαγκρώνης, τον Ολυμπιακό εκπροσώπησαν ο γενικός διευθυντής Χρήστος Σταυρόπουλος και ο υπεύθυνος ασφαλείας Κώστας Ζαχαρόπουλος, ενώ τον Παναθηναϊκό ο γενικός διευθυντής Τάσος Στεφάνου και ο υπεύθυνος ασφαλείας Μιχάλης Γεωργαντής.
 
Ο πρόεδρος της ΕΟΚ, Γιώργος Βασιλακόπουλος, μετά τη λήξη της συνάντησης δήλωσε: “Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε φιλικό κλίμα και υπήρξε ταύτιση απόψεων. Προχωράμε στη διεξαγωγή του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας, ο οποίος θα διεξαχθεί μετά το φάιναλ φορ της Ευρωλίγκας και μέσα στο πρώτο 20ήμερο του Μαϊου. Ο τελικός θα διεξαχθεί στο Ελληνικό. Η ακριβής ημερομηνία θα καθοριστεί σε συνεννόηση με τις ομάδες και την αστυνομία. Αυτό που θέλουμε είναι να βρίσκεται στο γήπεδο όσο το δυνατόν περισσότερος κόσμος. Θα εκδοθούν εισιτήρια, τα οποία θα δοθούν ονομαστικά και βάσει της λίστας των καρτών διαρκείας των ομάδων. Την ερχόμενη εβδομάδα θα πραγματοποιηθεί μια συνάντηση ακόμη σε υψηλό επίπεδο με εκπροσώπους της αστυνομίας, της οποίας τη συνεργασία θέλουμε. Είμαστε σε καλό δρόμο και πιστεύω όλα θα πάνε καλά, ότι δεν θα υπάρξει πρόβλημα στη διεξαγωγή του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας, ο οποίος θα διοργανωθεί από την ΕΟΚ με τη συνεργασία των δύο ΚΑΕ, αλλά και την καθοριστική συμβολή και συνδρομή της αστυνομίας και του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε