Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Τελικός στη Λάρισα

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Με στόχο το +5 από τον Παναθηναϊκό ο πρωταθλητής χειμώνα Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην Λάρισα, κόντρα στην ΑΕΛ (19:30) που “καίγεται” για βαθμούς. Έξτρα πριμ από Μαρινάκη.
Οι “ερυθρόλευκοι” είναι από χτες πρωταθλητές χειμώνα και βλέπουν το ματς στον “κάμπο” ως χρυσή ευκαιρία για να γίνουν το απόλυτο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου.
 
Εκτός από τους παίκτες αυτό το ξέρουν και στην διοίκηση. Πρώτος απ’ όλους ο ίδιος ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Σύμφωνα με πληροφορίες το αφεντικό των ερυθρόλευκων είναι έτοιμο να δώσει έξτρα πριμ στους παίκτες σε περίπτωση που κάνουν δύο νίκες. Μία σήμερα με τη Λάρισα για το πρωτάθλημα και μία την Τετάρτη στην Τρίπολη με τον Αστέρα για το κύπελλο.
Χαρακτηριστικά είναι, άλλωστε, τα λόγια του Ερνέστο Βαλβέρδε στους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού: “Θέλουμε δύο νίκες για να κάνουμε καλές γιορτές. Θέλω από εσάς μεγάλη συγκέντρωση και μεγάλη προσοχή. Δεν έχουμε περιθώρια, ούτε για απώλειες βαθμών, ούτε για ήττες στο Κύπελλο. Περιμένω να είστε σοβαροί στα παιχνίδια με Λάρισα και Αστέρα Τρίπολης. Να κάνετε αυτά που πρέπει, ώστε να νικήσουμε, για να ξεμπερδεύουμε”!
 
Ο Ισπανός τεχνικός άφησε και πάλι εκτός αποστολής τον Μήτρογλου, όπως και τους τραυματίες Ντουντού και Ρόμενταλ, ενώ αντίθετα υπολογίζει κανονικά στους Ριέρα και Ουρτάδο οι οποίοι αναμένεται να πάρουν φανέλα βασικού.
 
Οι απουσίες είναι πολλές και για τους γηπεδούχους καθώς ο Γιον Άντερσεν στο ντεμπούτο του δεν μπορεί να υπολογίζει στους τραυματίες Ρομέου, Νταμπίζα και τους τιμωρημένους Βενετίδη και Κανόμπιο.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε