Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Τελικός στο “Γ. Καραϊσκάκης”

Δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα πλην της νίκης για τους ερυθρόλευκους
Δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα πλην της νίκης για τους ερυθρόλευκους, ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Η νίκη αποτελεί μονόδρομο για τον Ολυμπιακό που υποδέχεται στις 14:30 την Λάρισα, ίσως στο τελευταίο παιχνίδι του Ζίκο στον “ερυθρόλευκο” πάγκο.

Χωρίς περιθώρεια για απώλειες, αφού ο Παναθηναϊκός βρίσκεται ήδη στο +8, ο Ολυμπιακός φιλοξενεί στο “Γ. Καραϊσκάκης” την Λάρισα για την  17η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ.

Το κλίμα μόνο καλό δεν είναι στους “ερυθρόλευκους”. Τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα έχουν ταράξει τα νερά στην ομάδα με την διοίκηση να σπρώχνει στην έξοδο τον Ζίκο. Ο Βραζιλιάνος τεχνικός είχε επεισόδιο στην προπόνηση του Σαββάτου με τον Ιεροκλή Στολτίδη, ενώ ο 33χρονος μέσος όπως και ο Ντουντού κλήθηκαν σε απολογία από την διοίκηση. 

Στα αγωνιστικά τελικά θα αγωνιστεί ο Μήτρογλου και όχι ο Ντάρμπισιρ αφού ο Έλληνας επιθετικός ξεπέρασε το πρόβλημα που τον ταλαιπωρούσε.

Με την πλάτη στον τοίχο βρίσκονται και οι φιλοξενούμενοι του Μαρίνου Ουζουνίδη, αφού από την επικίνδυνη ζώνη τους χωρίζουν μόλις τρεις βαθμοί. Η Λάρισα έχει πολλές απουσίες αφού για διαφορετικούς λόγους δεν είναι διαθέσιμοι οι Μετίν Βενετίδης, Αμπουχατζίρα, Μπουκουβάλα, Τουάμα, Άαραμπ και Μάλαρτζ. Το μόνο ευχάριστο για τον τεχνικό των “βυσσινί” είναι πως θα έχει στην αποστολή τον Ρικάρντο Ζέσους, ο οποίος εξασφάλισε την τελευταία στιγμή το δελτίο του.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε