Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Τέλος εποχής(;) για Γκουαρντιόλα: Δεν ξέρω αν θα μείνω

ΦΩΤΟ REUTERS.
ΦΩΤΟ REUTERS.

Οι Καταλανοί μέσα σε μία εβδομάδα έχασαν τους δύο βασικούς στόχους της φετινής χρονιάς. Ο αποκλεισμός από τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ έφερε μεγάλη απογοήτευση στις τάξεις της κορυφαίας ομάδας των τελευταίων χρόνων που πλέον έχει να διεχειριστεί και την αποτυχία…

ΕΠΟΣ! Την…αποκαθήλωσε με 10 – Η Τσέλσι τελικό, η Μπαρτσελόνα…παγωτό

Σοκ για Μπάρτσα, υπόκλιση σε Τσέλσι

Μία ομάδα που έχει χαρίσει εκπληκτικές στιγμές στους ποδοσφαιρόφιλους τα τελευταία χρόνια, καλείται να αποδείξει ότι μπορεί να διαχειριστεί και την αποτυχία.

Ο αποκλεισμός από το Τσάμπιονς Λιγκ έφερε κατήφεια και προβληματισμό ενώ το θέμα που κυριαρχεί πλέον είναι η παραμονή ή όχι του Γκουαρντιόλα στον πάγκο της Μπαρτσελόνα.

Ο Ισπανός τεχνικός άφησε ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα: “Τις επόμενες μέρες θα αποφασίσουμε μαζί με την Μπαρτσελόνα, αν θα μείνω στην ομάδα. Θα μιλήσουμε με τον πρόεδρο και θα δούμε τι θα γίνει.

Κάναμε τα πάντα στο ματς, όμως δεν τα καταφέραμε, ξέρω πως ως λέξεις ακούγονται άδειες, όμως στο ποδόσφαιρο κάποιες φορές γελάς, κάποιες άλλες όχι.

Ο θαυμασμός μου για τον Μέσι παραμένει αξεπέραστος, είναι ένα παράδειγμα για όλους, δεν έχω αμφιβολία πως τώρα νιώθει άσχημα, αλλά θα το ξεπεράσει και θα προετοιμαστεί όπως και όλη η ομάδα για την επόμενη σεζόν.”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε