Τετάρτη, 24 Απρ.
20oC Αθήνα

“Τέλος” και ο Μπέρνς από την ΑΕΚ

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Ο Σταύρος Αδαμίδης συναντήθηκε την Πέμπτη με Αυστραλό μεσοεπιθετικό και τον εκπρόσωπο του, και οι δυο πλευρές έλυσαν την συνεργασία τους. Μάκος και Μανωλάς δεν ακολούθησαν το πρόγραμμα των υπολοίπων παικτών της Ένωσης. Ανακοίνωσε Γκέντζογλου η Σαμπντόρια.

Πλέον, απομένει μόνο η επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ (θα εκδοθεί μάλλον την Παρασκευή), αφού έχουν συμφωνηθεί και οι όροι της αποδέσμευσής του παίκτη, 6 μήνες πριν λήξει το συμβόλαιό του.

Η Ένωση έφτασε σε διακανονισμό για τις οφειλές της προς τον Αυστραλό και αυτός ως ελεύθερος θα αναζητήσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Στην πρώτη του χρονιά στην ΑΕΚ, ο Μπερνς έπαιξε 5 ματς χωρίς να βάλει γκολ, τη σεζόν 2009-10 πήγε στην Κέρκυρα (31 αγώνες-8 γκολ) δίνοντας “ελπίδες” στην Ένωση ότι επιστρέφοντας θα ήταν καλύτερος απ΄ό,τι τον πρώτο χρόνο της παρουσίας του.

Πέρσι έπαιξε σε 17 αγώνες με ένα γκολ, ενώ φέτος μετρούσε 8 παρουσίες με ένα γκολ. Αυτό που πέτυχε στη νίκη της “Ένωσης” στην Αυστρία επί της Στουρμ Γκρατς.

Στα της προπόνησης, ο Νίκος Κωστένογλου δεν είχε στην διάθεση του τον Γρηγόρη Μάκο που τραυματίστηκε στη διάρκεια του αγώνα με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Η κατάσταση του Έλληνα μέσου θα επανεκτιμηθεί την Παρασκευή.

Εκτός προγράμματος έμεινε και ο Κώστας Μανωλάς ο οποίος ακολούθησε πρόγραμμα αποφόρτισης. Συνέχισε να ανεβάζει στροφές ο Έιντουρ Γκούντγιονσεν με ασκήσεις ενδυνάμωσης, ενώ φυσιοθεραπεία περιελάμβανε το «μενού» για τον Νίκο Εγγλέζου.

Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές γυμνάστηκαν κανονικά. Την Παρασκευή στις 12:00 είναι η επόμενη προγραμματισμένη προπόνηση για τους “κιτρινόμαυρους”.

* Την απόκτηση του Σάββα Γκέντσογλου ανακοίνωσε η Σαμπντόρια, χωρίς να δίνει επιπλέον πληροφορίες για τη χρονική διάρκεια του συμβολαίου του ή τις οικονομικές απολαβές του.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε