Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Τέλος ο Ντεμόλ απ’ τον ΠΑΣ – Κοντά σε Λεμονή

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Παρελθόν από τον πάγκο της ομάδας των Ιωαννίνων αποτελεί ο Βέλγος τεχνικός, ο οποίος ενημερώθηκε από τους ανθρώπους του ΠΑΣ πως μπαίνει τέλος στη συνεργασία τους. Το απόγευμα της Τετάρτης αναμένεται να γίνει νέα επαφή με τον Τάκη Λεμονή.
Ο Στεφάν Ντενόλ ενημερώθηκε το πρωί της Τετάρτης από τον γενικό διευθυντή της ΠΑΕ, Πασχάλη Μόσχογλου πως η συνεργασία τους δεν θα συνεχιστεί και τις επόμενες ώρες θα ανακοινωθεί και επίσημα το “διαζύγιο”.
 
Οι δύο πλευρές θα συζητήσουν πλέον για το ύψος της αποζημίωσης του 45χρονου προπονητή, καθώς πρόκειται για απόλυση και όχι για κοινή συναινέσει διαζύγιο.
 
Μέχρι το απόγευμα της Τετάρτης το θέμα θα έχει λυθεί και θα ανακοινωθεί επίσημα η λύση της συνεργασίας των δύο πλευρών.
 
Όσον αφορά για τον αντικαταστάτη του Ντεμόλ, φαβορί είναι ο Τάκης Λεμονής, ο οποίος αποχώρησε από τον Πανιώνιο.
 
Το απόγευμα αναμένεται να γίνει νέα επαφή των ανθρώπων της ομάδας με τον Έλληνα τεχνικό, έτσι ώστε να καθοριστεί αν τελικά οι δύο πλευρές συνεργαστούν ή όχι.

Πάντως όλοι στην πόλη λένε πως ο Λεμονής θα είναι ο νέος τεχνικός του ΠΑΣ και θα αναλάβει τις τύχες της από την ερχόμενη Δευτέρα (οι Γιαννιώτες θα πάνε με υπηρεσιακό τεχνικό, τον βοηθό προπονητή, Γιάννη Χριστόπουλο, στο προσεχές παιχνίδι με τον Εργοτέλη στο Ηράκλειο).

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε