Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Τέλος ο Ογκουνσότο από τον Εργοτέλη!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Παρελθόν από την κρητική ομάδα αποτελεί ο Νιγηριανός επιθετικός αφού οι δύο πλευρές αποφάσισαν να λύσουν κοινή συναινέσει τη συνεργασία τους.

Ο Πάτρικ Ογκουνσότο έχει συνδέσει το όνομα του με την παρουσία του Εργοτέλη στην Σούπερ Λιγκ από το 2002, όμως αποφάσισε πως έχει κλείσει ο κύκλος του στην ομάδα και ήδη αναζητεί τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.
 
Η ανακοίνωση του Εργοτέλη

“Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΙΣ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ Απόστολος Παπουτσάκης συναντήθηκε σήμερα με τον Πάτρικ Ογκουνσότο και αποφάσισαν την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας τους.

Ο Πάτρικ Ογκουνσότο ήταν ένας από τους μεγάλους πρωταγωνιστές της ομάδας μας στις δύο ανόδους στη Σούπερ Λίγκα και στην καθιέρωσή του Εργοτέλη στη μεγάλη κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου.
Φόρεσε τη φανέλα της ομάδας μας από το 2002 σε 162 παιχνίδια πρωταθλήματος και πέτυχε 85 τέρματα, όντας ο πρώτος σκόρερ στην επαγγελματική ιστορία του Εργοτέλη.

Το καλοκαίρι του 2006 μεταγράφηκε στη βελγική Βέστερλο και επέστρεψε στον Εργοτέλη τον Ιανουάριο του 2008 συνεισφέροντας τα μέγιστα στην μεγάλη προσπάθεια για την παραμονή στη Σούπερ Λίγκα.

Ο πρόεδρος Απόστολος Παπουτσάκης τίμησε τον Πάτρικ χαρίζοντάς του ένα χρυσό έμβλημα του συλλόγου μας. Το Δ.Σ. και ολόκληρη η οικογένεια του Εργοτέλη ευχαριστεί τον Πάτρικ για την προσφορά του στην ομάδα και του εύχεται επαγγελματική καταξίωση και οικογενειακή ευτυχία”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε