Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

“Τέλος” ο Πάρντο από τον Ολυμπιακό – Υπέγραψε ο Μιραλάς

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Η πλευρά του Βέλγου τερματοφύλακα δεν τα βρήκε με τους ανθρώπους των πρωταθλητών, στο ραντεβού που είχαν την Παρασκευή και έτσι ο παίκτης αποτελεί παρελθόν από τους “ερυθρόλευκους. Σε αναζήτηση δυο πορτιέρο βρίσκονται πλέον οι “ερυθρόλευκοι”. Ζήτησε συγνώμη ο Ενροτό!

Οι δύο πλευρές επέμειναν στην στάση που είχαν εξ αρχής. Ο Ολυμπιακός του πρότεινε συμβόλαιο με τις ίδιες οικονομικές απολαβές που έπαιρνε φέτος (250.000 ευρώ το χρόνο συν πολλά μπόνους, ανάλογα με τις συμμετοχές του). Ο μάνατζερ του Πάρντο ζήτησε 550.000, κάτι που είχε σαν αποτέλεσμα οι δρόμοι του παίκτη και του Ολυμπιακού να… χωρίσουν!
 
Αυτή η εξέλιξη, όπως είναι φυσικό, αναγκάζει τον Ολυμπιακό να κινηθεί για την απόκτηση δύο παικτών για την θέση του “άσου”, αφού ο μόνος τερματοφύλακας που βρίσκεται αυτή την στιγμή στους “ερυθρόλευκους” είναι ο Μέγιερι.

Όσον αφορά τον έταιρο Βέλγο παίκτη, τον Κέβιν Μιραλάς, αυτός θα παραμείνει κάτοικος Ρέντη για τα τρία επόμενα χρόνια κι έτσι το σίριαλ της παραμονής του στους Πειραιώτες είχε αίσιο τέλος!

Ο μάνατζέρ του Βέλγου επιθετικού, Κριστόφ Ενροτό μίλησε στην ιστοσελίδα του συλλόγου για την συμφωνία, ευχαρίστησε τους υπεύθυνους της ομάδας και αφού έκανε λόγο για έναν αρκετά ενθουσιασμένο Μιραλάς,ζήτησε συγγνώμη και ξεκαθάρισε: “Οι σχέσεις των δύο πλευρών θα είναι άψογες”…

Αναλυτικά η δήλωση του μάνατζερ του, Κριστόφ Ενροτό:

“Σήμερα το απόγευμα, ο Κέβιν Μιραλάς υπέγραψε την ανανέωση της συνεργασίας του και είναι πολύ ενθουσιασμένος που θα συνεχίσει την επαγγελματική του σχέση με τον Ολυμπιακό. Εγώ προσωπικά, παρά τις δυσκολίες και ένα συμβόλαιο που πήρε πολύ καιρό για να υλοποιηθεί, θέλω να ευχαριστήσω δημόσια όλη τη διοίκηση του Ολυμπιακού και φυσικά τον Πρόεδρο, του οποίου η στάση ήταν υποδειγματική και άψογη.

Οφείλω επίσης να ζητήσω συγγνώμη εάν σε κάποια σημεία προκλήθηκαν εντάσεις που προέκυψαν από την πλευρά μου και θέλω να διαβεβαιώσω ότι οι σχέσεις των δύο πλευρών θα είναι άψογες στο μέλλον, πράγμα που είναι προς όφελος τόσο του ιδίου του Κέβιν όσο και του Ολυμπιακού”.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε