Πέμπτη, 25 Απρ.
23oC Αθήνα

Τέλος ο Στολτίδης από τον Ολυμπιακό

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.
ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Ένας μετά τον άλλο οι παλιές καραβάνες του Ολυμπιακού αποχωρούν. Μετά τον Τάσο Πάντο, σειρά πήρε ο Άκης Στολτίδης που έμεινε ελεύθερος από τους ερυθρόλευκους.

Επτά επιτυχημένα χρόνια έμεινε στον Ολυμπιακό ο Ιεροκλής Στολτίδης που ενημερώθηκε την Τετάρτη ότι θα πρέπει να ανζητήσει νέο σταθμό στην καριέρα του αφού δεν υπολογίζεται από τους ερυθρόλευκους.

Η εξέλιξη αυτή ήταν λίγο πολύ αναμενόμενη αφού ο έμπειρος μέσος που ταλαιπωρήθηκε πολύ από τραυματισμούς τις δύο τελευταίες σεζόν δεν θα μπορούσε να βρεθεί και πάλι στο υψηλό επίπεδο που είχε συνηθίσει τους φίλους της ομάδας.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός

“Η Διοίκηση της Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ενημέρωσε σήμερα τον Ιεροκλή Στολτίδη, ότι δεν θα ανανεωθεί η συνεργασία του με τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ. Η Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ευχαριστεί τον Ιεροκλή Στολτίδη για την προσφορά του στην ομάδα και του εύχεται κάθε επιτυχία στην συνέχεια της καριέρας του.”

Από την πλευρά του ο Άκης Στολτίδης αποχαιρέτησε τους φίλους του Ολυμπιακού με δηλώσεις του στην κάμερα του Sport TV:

“Στον Ολυμπιακό έζησα φοβερές στιγμές. Δυστυχώς, όμως, όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν. Μετά από επτά χρόνια ο κύκλος μου στον Ολυμπιακό κλείνει. Θα θυμάμαι τους τίτλους, τα μεγάλα παιχνίδια και κυρίως τον κόσμο της ομάδας. Από τη μεριά μου νομίζω πως έκανα ό,τι καλύτερο μπορούσα για να βοηθήσω την ομάδα. 

Είμαι πολύ αισιόδοξος για το μέλλον του Ολυμπιακού. Πιστεύω πως θα ενισχυθεί αρκετά. Δεν χρειάζεται να ανησυχεί ο κόσμος.

Υπέγραψε για ένα χρόνο ο Νικοπολίδης

7 εκ. ευρώ για Γκούτι δίνει ο Ολυμπιακός – “Μπάσιμο” για Γκοβού

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε