Πέμπτη, 18 Απρ.
19oC Αθήνα

Τέλος ο Τοροσίδης από τον Ολυμπιακό!

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Με δήλωση του στο επίσημο σάιτ του Ολυμπιακού ο Βασίλης Τοροσίδης ανακοίνωσε την απόφαση του να αποχωρήσει από τους “ερυθρόλευκους” μετά από έξι χρόνια για να παίξει στο εξωτερικό.

Ο Βασίλης Τοροσίδης τα είπε με τον Βαγγέλη Μαρινάκη στη σουίτα του δεύτερου κατά τη διάρκεια του αγώνα με τον ΠΑΣ. Εκεί ο “Τόρο” ανακοίνωσε στον πρόεδρο του Ολυμπιακού την απόφασή του να μη συνεχίσει στο λιμάνι και να δοκιμάσει την τύχη του στο εξωτερικό.

Αναλυτικά η δήλωση του Τοροσίδη:

“Με αφορμή τα όσα γράφονται και λέγονται για την ανανέωση ή μη του συμβολαίου μου, θα ήθελα να ξεκαθαρίσω κάποια πράγματα σεβόμενος τη μέχρι τώρα παρουσία μου στο μεγαλύτερο ελληνικό σύλλογο.

Έχω αποφασίσει να συνεχίσω την καριέρα μου στο εξωτερικό. Θέλω να τονίσω ότι ο λόγος που πήρα αυτή την απόφαση δεν είναι οικονομικός. Θέλω να ζήσω το ποδόσφαιρο στο εξωτερικό. Είχα εδώ και καιρό μια πρόταση από τον Ολυμπιακό που με καλύπτει απόλυτα και ευχαριστώ γι αυτό και τη διοίκηση και τον Πρόεδρο. Αλλά η απόφαση μου είναι να παίξω εκτός συνόρων. Στην Ελλάδα για μένα υπάρχει μόνο ο Ολυμπιακός.”

Τζεμπούρ, Αμπντούν και 9 στα 9 με Νικοπολίδη

Τηλεφώνημα για βόμβα στο γήπεδο του Ολυμπιακού

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε