Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

“Τέλος” ο Τρύφωνας – Αποχωρεί ο Τσινιάρης!

ΦΩΤΟ ΝEWSPORTS
Εαυτόν εκτός διαιτησίας έθεσε ο βοηθός ρέφερι, Σπυρίδων Τρύφωνας, ο οποίος αποχώρησε από τα τεστ, επικαλούμενος οικογενειακό πρόβλημα. “Κρεμάει” την σφυρίχτρα του ο Μιχάλης Τσινιάρης.
Όπως αναφέρει η εφημερίδα “Goal”, ο βοηθός διαιτησίας από την Κέρκυρα -παρά το γεγονός ότι έτρεξε κανονικά στα αγωνιστικά τεστ και πέρασε με απόλυτη επιτυχία τα γραπτά- ζήτησε από τον Κύρο Βασσάρα άδεια και αποχώρησε από το ξενοδοχείο το βράδυ του περασμένου Σαββάτου, επικαλούμενος οικογενειακό πρόβλημα (η γυναίκα του είναι στον 8ο μήνα της εγκυμοσύνης).
 
Αξίζει πάντως, να σημειωθεί πως το κλίμα για τον Κερκυραίο βοηθό ήταν ήδη αρκετά βαρύ μετά το γκολ του Κώστα Κατσουράνη που είχε ακυρώσει στο ντέρμπι των “αιωνίων” στο “Γ. Καραϊσκάκης” τον περασμένο Φεβρουάριο και οι πιθανότητες να βρίσκεται στο νέο πίνακα ήταν ελάχιστες.
 
Όσοι είδαν τον Τρύφωνα ωστόσο, τόνισαν πως ήταν σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, κάτι που φέρεται να είπε και ο ίδιος στον κ. Βασάρα, βάζοντας έτσι -ουσιαστικά- πρόωρο τέλος στην καριέρα του.
 
Σύμφωνα με το “Goal”, την διαιτησία φαίνεται πως εγκαταλείπει και ο Μιχάλης Τσινιάρης.
 
Ο 39χρονος ρέφερι κόπηκε στις γραπτές εξετάσεις, κάτι που σημαίνει ότι δεν έχει δικαίωμα να αξιολογηθεί μέχρι το επόμενο καλοκαίρι. Τότε όμως θα είναι 40 ετών και έτσι θα είναι πολύ δύσκολο να τον επιλέξουν να επιστρέψει στους πίνακες της Σούπερ Λίγκας.
 
Ο Αθηναίος διαιτητής υποστήριξε προς το περιβάλλον του πως, αν δεν του δοθεί δεύτερη ευκαιρία (κάτι που δεν θα γίνει) θα αποχωρήσει από την ενεργό δράση.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε