Ειδήσεις ΣΕΙΣΜΟΣ· ΒΑΣΕΙΣ 2017· ΤΖΟΚΕΡ· ΚΑΙΡΟΣ Λιακάδα 32 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Τέλος ο Τζιμπούρ!

Τέλος ο Τζιμπούρ!
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 03.01.2011 | 19:02
Πρώτη δημοσίευση: 03.01.2011 | 19:02

Το επεισόδιο που είχε ο αλγερινός με τον Μανόλο Χιμένεθ ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι. Μετά από συνάντηση που είχαν ο ισπανός τεχνικός και ο Σταύρος Αδαμίδης λήφθηκε η απόφαση να τελειώσει ο Ράφικ Τζιμπούρ.

Αφού απείλησε τον προπονητή, ζήτησε συγνώμη ο Τζιμπούρ

Παρά τη συγγνώμη του Τζιμπούρ το κλίμα γι' αυτόν δεν άλλαξε. Ο Μανόλο Χιμένεθ είναι κάθετος σε θέματα πειθαρχίας και γι' αυτό στο ραντεβού που είχε με τον Σταύρο Αδαμίδη ξεκαθάρισε ότι δεν μπορεί να δεχτεί πίσω τον Αλγερινό.

Ο πρόεδρος της ΑΕΚ συμφώνησε με τον προπονητή και έτσι θα ενημερώσει τον παίκτη για την απόφαση της διοίκησης. Ο Τζιμπούρ έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι το οποί φυσικά και δεν θα ανανεωθεί.

Η Ένωση θα προσπαθήσει να τον πουλήσει άμεσα σε ομάδα του εξωτερικού. Υπάρχει περίπτωση ακόμη και να μείνει ελεύθερος ο παίκτης αρκεί να υπογράψει ιδιωτικό συμφωνητικό στο οποίο θα αναφέρεται ότι δεν θα διεκδικήσει τα χρήματα του συμβολαίου του αλλά και ότι δεν θα πάει σε άλλη ελληνική ομάδα.

Ο παίκτης έχει κλήθει σε απολογία την Τρίτη και εκεί θα του ανακοινωθεί η απόφαση της διοίκησης.   Διαδώστε αυτό το άρθρο