Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Τεν Κα-ρα-τε στο Βουκουρέστι με καμεραμάν

Τεν Κα-ρα-τε στο Βουκουρέστι με καμεραμάν

Ο Χενκ Τεν Κάτε πλάκωσε στο ξύλο Ρουμάνο καμεραμάν που του είχε γίνει στενός κορσές στο αεροδρόμιο του Βουκουρεστίου

Όλα ξεκίνησαν κατά την άφιξη της ελληνικής αποστολής στο Βουκουρέστι. Ο προπονητής του Παναθηναϊκού έκανε τις… καθιερωμένες δηλώσεις μπροστά στις κάμερες και στη συνέχεια βγήκε έξω για να καπνίσει. Όμως, ένας από τους κάμεραμαν προσπάθησε να βιντεοσκοπίσει τον Ολλανδό την ώρα που εκείνος κάπνιζε. Ο Τεν Κάτε ζήτησε τον λόγο από τον Ρουμάνο τεχνικό της τηλεόρασης, λέγοντάς του ότι έπαιρνε πλάνα χωρίς να τον ρωτήσει.

«Μου ζήτησες την άδεια για να με τραβάς; Γιατί το κάνεις;», είπε εκνευρισμένος ο Ολλανδός, απωθώντας τον Ρουμάνο καμεραμάν.

Το συμβάν φυσικά καταγράφηκε από το συνεργείο της ρουμανικής τηλεόρασης και δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα «prosport.ro».

Λίγες ώρες αργότερα, ο ίδιος τεχνικός, εμφανίστηκε στη συνέντευξη Τύπου του Τεν Κάτε, φορώντας κάσκα του Τάε κβο ντο!

Ο Ολλανδός, ξεκινώντας τις δηλώσεις του, αναφέρθηκε πρώτα στο περιστατικό με τον Ρουμάνο καμεραμάν και έδωσε τη δική του εξήγηση υποστηρίζοντας πως δεν ήθελε να τον απαθανατίσει την ώρα που κάπνιζε, ακριβώς έξω από το αεροδρόμιο, επειδή αποτελεί πρότυπο για τα νέα παιδιά και θεωρεί πως αυτή η «πλευρά του» δεν έπρεπε να προβληθεί.

Στη συνέχεια, ζητήθηκε από τον Ολλανδό να σχολιάσει το γεγονός ότι ο Ρουμάνος καμεραμάν είχε παρουσιαστεί στη συνέντευξη Τύπου φορώντας κάσκα του τάε κβο ντο για να απαντήσει γελώντας:  «Είμαι βαρέων βαρών και αυτός ελαφρών βαρών»!

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε