Πέμπτη, 18 Απρ.
23oC Αθήνα

Τεν Κάτε: Θα αντιδράσουμε

Τη νίκη που θα ισοδυναμεί με πρόκριση θέλει ο Παναθηναϊκός
Τη νίκη που θα ισοδυναμεί με πρόκριση θέλει ο Παναθηναϊκός, ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Αισιόδοξος ότι η ομάδα του θα βρει τον τρόπο να επιστρέψει στις επιτυχίες απέναντι στην Γαλατασαράι εμφανίστηκε ο Χενκ Τεν Κάτε.

Στη συνέντευξη τύπου εν όψει του αγώνα της Πέμπτης στην Κωνσταντινούπολη ο Ολλανδός τεχνικός δήλωσε:

 
“Πάντα είναι δύσκολα τα παιχνίδια όταν έρχεσαι από ήττα. Εμείς συνηθίζουμε να αντιδρούμε θετικά. Ξέρουμε πως να το κάνουμε και αυτό θα κάνουμε.
 
Κάποιοι παίκτες δεν ήταν καλοί την Κυριακή και κάποιοι άλλοι ήταν καλοί. Δεν μπορούν όλοι να μπουν στην ίδια ζυγαριά. Βέβαια, οι περισσότεροι βρέθηκαν σε κακή μέρα, αλλά αυτό συμβαίνει στο ποδόσφαιρο, οι παίκτες δεν είναι μηχανές.
 
Αυτό που μετράει στο ποδόσφαιρο είναι το γκολ. Σημασία δεν έχει ποιος κάνει τις ευκαιρίες αλλά ποιος τις τελειώνει. Με τον Αστέρα Τρίπολης και με τον Ολυμπιακό κάναμε αρκετές ευκαιρίες αλλά δεν τις εκμεταλλευτήκαμε. Αν το κάναμε τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά. Αυτή, όμως, είναι και η ομορφιά του ποδοσφαίρου”.
 
Τους παίκτες του Παναθηναϊκού εκπροσώπησε ο Ζιλμπέρτο Σίλβα λέγοντας: “Ξέρουμε ότι είναι ένα πολύ δύσκολο ματς. Η Γαλατασαράι είναι πολύ καλή ομάδα. Εμείς χρειαζόμαστε έναν βαθμό στα δύο παιχνίδια που απομένουν στον όμιλο για να προκριθούμε. Θα παίξουμε για την νίκη αφού είναι εξίσου σημαντικό να πάρουμε την πρώτη θέση. Θα κάνουμε ότι μπορούμε γι΄αυτό”.

Χωρίς Σαλπιγγίδη και Λέτο για το διπλό.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε