Τρίτη, 16 Απρ.
21oC Αθήνα

Τεόντοσιτς: Καταστροφική η ήττα από τον Ολυμπιακό

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ο Σέρβος γκαρντ της ΤΣΣΚΑ Μόσχας δεν έχει ξεπεράσει την ήττα στον περυσινό τελικό της Ευρωλίγκας από τον Ολυμπιακό.

Ο Μίλος Τεόντοσιτς αναφέρθηκε εκτενώς στην ήττα από τον Ολυμπιακό την οποία μπορεί να συγκρίνει μόνο με τον ημιτελικό του Μουντομπάσκετ της Τουρκίας.

Ο Σέρβος μίλησε…

Για το αν τον δίδαξε κάτι η ήττα από τον Ολυμπιακό: 

«Από τη μία ήταν σίγουρα καταστροφικό και μια τεράστια αποτυχία για εμάς. Από την άλλη η ήττα αυτή μας δίδαξε πως αν βρεθούμε σε παρόμοια κατάσταση στο μέλλον, πρέπει να αντιδράσουμε διαφορετικά. Ελπίζω αυτή η εμπειρία να λειτουργήσει θετικά για εμάς. Φυσικά και έιναι επίπονο κάθε φορά που το θυμόμαστε. Πρέπει όμως να το αφήσουμε πίσω». 

Για το τι έφταιξε: 

«Πιστεύω πως κάτι αντίστοιχο δεν πρόκειται να συμβεί για τα επόμενα 30 χρονιά. Ο κυριότερος λόγος ήταν πως χαλαρώσαμε μόλις αποκτήσαμε μεγάλο προβάδισμα και αρχίσαμε από νωρίς τα πανηγύρια. Κακές αποφάσεις από όλους, χαμένες βολές, συνέβησαν όλα μαζί». 

Για το δικό του μερίδιο ευθύνης και τα «κατηγορώ» του κόσμου:
 

«Είναι φυσιολογικό. Όλο το παιχνίδι βασίζεται στον πλέι μέικερ. Δεν μπορώ να πω πως έκανα φοβερό αγώνα οπότε δεν μπορώ να κατηγορήσω κάποιον που μου επιρρίπτει ευθύνες για την ήττα». 

Είναι η πιο «σκληρή» ήττα της καριέρα σου; 

«Θα μπορούσα να την συγκρίνω μόνο με τον χαμένο ημιτελικό στο Μουντομπάσκετ του 2010 από την Τουρκία». 

Οι πιο δύσκολοι αντίπαλοι που έχεις αντιμετωπίσει; 

«Θα έλεγα τον Διαμαντίδη και τον Σπανούλη». 

Όταν πρωτοήρθες στην Μόσχα όλοι έλεγαν για την κακή εξωγηπεδική σου ζωή. Παρόλα αυτά ο Αντρέι Βατούτιν  δεν έχει αναφέρει το παραμικρό για εσένα. Τελικά τα κλαμπ της Μόσχας δεν είναι τόσο διασκεδαστικά;!
 

«Δεν ξέρω γιατί όλοι οι άνθρωποι έχουν τέτοια γνώμη για εμένα. Δεν βγαίνω συχνά και αν το κάνω, συνήθως είμαι παρέα με τους συμπαίκτες μου. Το πρόβλημα είναι πως έτσι και βγει μια φήμη για εσένα, τότε θα συνεχίσει να σε ακολουθεί ακόμα και αν εσύ κάνεις ακριβώς τα αντίθετα πράγματα. Πάντως τα κλαμπ στην Μόσχα δεν είναι και τόσο άσχημα!!». 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε