Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

Τεράστιος Γιαννιώτης! Τρίτος στον κόσμο και πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες

ΦΩΤΟ Reuters
ΦΩΤΟ Reuters

Μεγάλος Αθλητής! Ο 35χρονος Σπύρος Γιαννιώτης κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στα 10χλμ ανοικτής θαλάσσης του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Υγρού Στίβου του Καζάν και παράλληλα εξασφάλισε την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο

Το δεύτερο μετάλλιο της ελληνικής αποστολής στο Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Υγρού Στίβου του Καζάν, μετά από αυτό της Κέλλυς Αραούζου, πανηγυρίζει η Ελλάδα.

Ο τεράστιος αθλητής που ακούει στο όνομα Σπύρος Γιαννιώτης κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στα 10λχμ ανοικτής θαλάσσης στο παγκόσμιο πρωτάθλημα του Καζάν, και παράλληλα το εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Ρίο ντε Τζανέιρο

Ο Γιαννιώτης δεν κατάφερε να υπερασπιστεί τον παγκόσμιο τίτλο του στο 10άρι για τρίτη συνεχόμενη φορά, ωστόσο κατέκτησε το έβδομο μετάλλιο του σε παγκόσμια πρωταθλήματα.

Ο 35χρονος Κερκυραίος ανέβηκε στο τελευταίο κομμάτι του αγώνα, βρέθηκε δεύτερος πίσω από τον Αμερικανό νικητή τελικά, Τζόρνταν Βιλιμόφσκι, αλλά τερμάτισε τρίτος (με χρόνο 1:50:00.7), μετά από ένα δυνατό φίνις με τον Ολλανδό, Φέρι Φέρτμαν.

Ο δεύτερος Έλληνας του αγώνα, ο Αντώνης Φωκαΐδης, κατέλαβε την 29η θέση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε