Τετάρτη, 24 Απρ.
20oC Αθήνα

Τερματοφύλακας τον Γενάρη – Μιραλάς το καλοκαίρι

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.
Για την απόκτηση τερματοφύλακα που θα αντικαταστήσει τον Αντώνη Νικοπολίδη θα κινηθεί ο Ολυμπιακός την χειμερινή μετεγγραφική περίοδο, ενώ οι “ερυθρόλευκοι” βλέπουν με καλό μάτι την απόκτηση του Κέβιν Μιραλάς μετά τον δανεισμό του.

Δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η απόφαση της διοίκηση του Ολυμπιακού για την απόκτηση τερματοφύλακα στην επόμενη μετεγγραφική περίοδο. Ο Νικοπολίδης εξάλλου γνωστοποίησε ο ίδιος προσφάτως πως αυτή είναι η τελευταία του σεζόν και το σκεπτικό είναι να γίνει η μεταγραφή τον Ιανουάριο προκειμένου ο νέος τερματοφύλακας να εγκλιματιστεί άμεσα στα νέα δεδομένα. Από την ελληνική αγορά έχουν ακουστεί ήδη τα ονόματα των Ελευθερόπουλο και Κωνσταντόπουλο αλλά το πιο πιθανό είναι ο νέος γκολκίπερ του Ολυμπιακού να είναι ξένος.
 
Το ενδεχόμενο της απόκτησης του Κέβιν Μιραλάς εξετάζουν πολύ σοβαρά στον Ολυμπιακό. Ο Βέλγος μεσοεπιθετικός ανήκει στη Σεντ Ετιέν και αν οι “ερυθρόλευκοι” θελήσουν να τον κάνουν δικό τους θα πρέπει να πληρώσουν τη ρήτρα του που φτάνει τα 2 εκατομμύρια ευρώ.
 
Με όσα έχει δείξει μέχρι τώρα στου Ρέντη ο Μιραλάς έχει κερδίσει τον Βαλβέρδε ο οποίος έχει την καλύτερη άποψη για τον Βέλγο μεσοεπιθετικό.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε