Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

“Τεσσάρα” η Γιουνάιτεντ – Στο…τέλος Σίτι, Άρσεναλ και Έβερτον(VIDEO)

ΦΩΤΟ REUTERS.
ΦΩΤΟ REUTERS.

H Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επικράτησε με 4-1 της Φούλαμ του Γιώργου Καραγκούνη στο “Ολντ Τράφορντ” και προκρίθηκε στους “16” του Κυπέλλου Αγγλίας.Με γκολ στα τελευταία λεπτά προκρίθηκαν Σίτι, Άρσεναλ και Έβερτον.

Με γκολ των Ράιαν Γκιγκς, Ουέιν Ρούνεϊ και δύο του Χαβιέρ Ερνάντες, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επικράτησε με 4-1 της Φούλαμ στο “Ολντ Τράφορντ” και προκρίθηκε στους “16” του Κυπέλλου Αγγλίας.

Με τον Πάμπλο Ζαμπαλέτα να σκοράρει στο 85ο λεπτό, η Μάντσετσερ Σίτι επικράτησε 1-0 της Στόουκ, στο “Britannia” και πήρε την πρόκριση για τον επόμενο γύρο του Κυπέλλου Αγγλίας

Με το ζόρι η Αρσεναλ προκρίθηκε στην επόμενη φάση του κυπέλλου, αφού χρειάστηκε το τέρμα του Γουόλκοτ στο 85′ για να υπερκεράσει το εμπόδιο της Μπράιτον (3-2).

Με το ίδιο… άγχος, η Έβερτον επικράτησε 2-1 της Μπόλτον στο «Ρίμποκ» για να δώσει το “παρών” στους “16”. Το τέρμα της νίκης μπήκε στο 90′. Πλήγμα για την ομάδα ο νέος τραυματισμός του Μιραλάς. Ο Βέλγος άρχισε στο βασικό σχήμα, αλλά αγωνίστηκε μόλις 18 λεπτά, καθώς αποχώρησε με ενοχλήσεις.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα του 4ου γύρου: 

Στόουκ – Μάντσεστερ Σίτι 0-1 

Μπόλτον – Έβερτον 1-2 

Μπράιτον – Άρσεναλ 2-3 

Ντέρμπι – Μπλάκμπερν 0-3 

Χάντερσφιλντ – Λέστερ 1-1 

Χαλ – Μπάρνσλεϊ 0-1 

Μάκλσφιλντ – Γουίγκαν 0-1 

Μίντλεσμπρο – Όλντερσοτ 2-1 

Νόριτς – Λούτον 0-1 

ΚΠΡ – ΜΚ Ντονς 2-4 

Ρέντινγκ – Σέφιλντ Γιουνάιτεντ 4-0 

Σάουθπορτ – Ρέξαμ 1-3

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε