Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

“Τεσσάρα” ο Διαγόρας

Στους 14 βαθμούς πήγε ο Διαγόρας ρόδου, ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Η ομάδα της Ρόδου συνέτριψε τον Ιωνικό με 4-1 για την13η αγωνιστική της δεύτερης εθνικής κατηγορίας και πήρε σημαντική βαθμολογική ανάσα.

Το ντεμπούτο του Γιώργου Φοιρού στον πάγκο της ομάδας της Ρόδου συνοδεύτηκε με απόλυτη επιτυχία αφού ο Διαγόρας πέτυχε για πρώτη φορά φέτος 4 γκολ και δεν άφησε κανένα περιθώριο στον Ιωνικό.

 
Πρόσωπο της αναμέτρησης ο Τριανταφύλλου που πέτυχε 2 τέρματα (78΄,83΄) ενώ κέρδισε και το πέναλτι που εκτέλεσε εύστοχα ο Σολάκης (76΄). Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ρούσεφ στο 29΄ και η ομάδα της Νίκαιας είχε ισοφαρίσει προσωρινά με ένα εξαιρετικό σουτ του Γάλα από τα 35 μέτρα στο 67ο λεπτό.
 
Διαγόρας (Γιώργος Φοιρός): Βελλίδης, Μπριλάκης, Σαλαμαστράκης, Σπάρταλης, Σολάκης, Ρούσεφ, Μιλόσκοβιτς (71′ Ουέλινγκτον), Χρήστου (82′ Κατερίνης), Τριανταφύλλου, Μπακομήτρος, Κορακάκης (89′ Στρατάκης)

Ιωνικός (Στράτος Βουτσακέλης): Πουρής, Κεφαλούκος (57′ Γάλας), Τσερκέζος, Γεωργίου, Τσολακούδης (79′ Μιούλερ), Μακράκης, Φουρτάδο, Α. Παπαζούδης, Σ. Παπαζούδης, Λανγκλέ, Μωραίτης

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε