Τρίτη, 19 Μαρ.
13oC Αθήνα

«Τεσσάρα» της Μάντσεστερ Σίτι στη Ρεάλ Μαδρίτης

«Τεσσάρα» της Μάντσεστερ Σίτι στη Ρεάλ Μαδρίτης

Η Μάντσεστερ Σίτι ήταν… καταιγιστική στο δεύτερο μέρος και συνέτριψε 4-1 τη Ρεάλ Μαδρίτης σε φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη στο Λος Άντζελες, στο πλαίσιο του “International Champions Cup”.

 Τα τέρματα των «πολιτών» σημείωσαν οι Οταμέντι (52΄), Στέρλινγκ (59΄), Στόουνς (67΄) και Ντίαθ (82΄), ενώ το μόνο που κατάφερε η «βασίλισσα» ήταν να μειώσει με τον Όσκαρ στο 90ο λεπτό.

Στο μεταξύ, χάρη σε δύο τέρματα του Κλαούντιο Μαρκίζιο στο δεύτερο μέρος, η Γιουβέντους νίκησε 3-2 την Παρί Σεν Ζερμέν στο Μαϊάμι, στο πλαίσιο του “International Champions Cup”. Η «βέκια σινιόρα» προηγήθηκε δις με τους Ιγκουαΐν (45΄) και Μαρκίζιο (62΄), αλλά η Παρί «απάντησε» ισάριθμες φορές με τα τέρματα των Γκουέδες (53΄) και Παστόρε (80΄). Τελικά, τη νίκη στους πρωταθλητές Ιταλίας χάρισε ο Μαρκίζιο που ευστόχησε σε πέναλτι στο 89ο λεπτό.

Τέλος, η Μπαρτσελόνα νίκησε 1-0 τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, σε φιλική αναμέτρηση για το “International Champions Cup” που διεξήχθη στο Λαντόβερ, προάστιο της Ουάσινγκτον. Το γκολ που χάρισε τη νίκη στους «μπλαουγκράνα» σημείωσε ο Νεϊμάρ στο 31ο λεπτό.

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε