Τρίτη, 19 Μαρ.
19oC Αθήνα

Τέσσερις ποδοσφαιρικοί “γίγαντες” στη μάχη για τον Μανωλά!

ΦΩΤΟ ΑΠΕ
ΦΩΤΟ ΑΠΕ

Τα δημοσιεύματα του ξένου Τύπου συνεχίζουν να βάζουν τον Έλληνα αμυντικό της Ρόμα στο μετεγγραφικό στόχαστρο μεγάλων ευρωπαϊκών συλλόγων.

Πιο συγκεκριμένα, δημοσιεύματα σε Ιταλία, Ισπανία αλλά και την Αγγλία, αναφέρονται στο έντονο ενδιαφέρον τεσσάρων κορυφαίων ομάδων της ηπείρου μας, Μπαρτσελόνα, Αρσεναλ, Γιουβέντους και Μάντσεστερ Σίτι, για την απόκτηση του Μανωλά.

«Ο Κώστας Μανωλάς είναι ένας από τους ισχυρότερους και πιο περιζήτητους αμυντικούς,» αναφέρει χαρακτηριστικά η ιταλική αθλητική εφημερίδα Corriere dello Sport. «Ο Ελληνας φοράει την φανέλα της Ρόμα από το 2014, ενώ το συμβόλαιό του λήγει στις 30 Ιουνίου 2019. Με τους «τζαλορόσι» έχει παίξει σε 98 ματς και έχει σημειώσει 2 γκολ. Για την απόκτησή του πρώην άσου της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού, ενδιαφέρονται πολλοί σύλλογοι, αλλά η Ρόμα δεν θέλει να τον αφήσει να φύγει, μιας και είναι πυλώνας για την άμυνά της».

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ισπανικής εφημερίδας Sport, ο Αρσέν Βενγκέρ, που δεν έχει σταματήσει να τον παρακολουθεί, «τον προορίζει, για να αντικαταστήσει τον Περ Μερτεσάκερ , που λήγει το συμβόλαιό του, στο τέλος της σεζόν. Οι «κανονιέρηδες», ξόδεψαν 41 εκατομμύρια ευρώ για να αποκτήσουν τον Μουστάφι από τη Βαλένθια, αλλά ψάχνουν για έναν «αμυντικό πύργο». Όμως δεν υπάρχει μόνο η Aρσεναλ, μιας και έντονο ενδιαφέρον δείχνουν επίσης η Μπαρτσελόνα του Λουίς Ενρίκε και η Μάντσεστερ Σίτι του Πέπ Γκουαρντιόλα».

Η ιταλική ιστοσελίδα «90 minuti», αποκάλυψε και την επιθυμία της Γιουβέντους για τον Ελληνα αμυντικό. «Η Γιουβέντους έχει ένα νέο στόχο για την άμυνα, τον Κώστα Μανωλά. Ξεκίνησε την ανανέωση της άμυνας στην τελευταία σεζόν με την απόκτηση του Αλεξ Σάντρο και φέρνοντας πίσω τον Ντανιέλε Ρουγκάνι, που ήταν δανεικός στην Εμπολι. Εφτασε ο Μεντί Μπενάτια, Μαροκινός, πρώην παίκτης της Ρόμα, που ανήκει στην Μπάγερν. Ο αμυντικός έφτασε δανεικός με 3.000.000 ευρώ και με το δικαίωμα της εξαγοράς να έχει καθοριστεί στα 17 εκατομμύρια. Η Γιουβέντους όμως θέλει να αξιολογήσει την παρουσία του, πριν προχωρήσει στην εξαγορά. Όμως οι «μπιανκονέρι» ονειρεύονται την ανανέωση της άμυνάς τους, με την απόκτηση του Κώστα Μανωλά. Γεννημένος το 1991, με εξαιρετικές σεζόν στην Ρόμα, που σίγουρα δεν θα ήθελε να τον πουλήσει στην Γιουβέντους, έχοντας χάσει τον Πιάνιτς με εξαγορά της ρήτρας».

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε