Παρασκευή, 19 Απρ.
20oC Αθήνα

Τετ α τετ Φάμπρι-Καπίνο και Τριανταφυλλόπουλος για χαφ

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Μετά το τέλος της προπόνησης της Τετάρτης ο Φάμπρι συνομίλησε με τον Καπίνο και αφού τον χαρακτήρισε “κεφάλαιο” για τον Παναθηναϊκό, του ζήτησε να δουλέψει για να βελτιωθεί. Τον Τριανταφυλλόπουλο αντί του τιμωρημένου Βιτόλο δοκίμασε στα χαφ ο Ισπανός τεχνικός ενόψει του αγώνα με την Κέρκυρα.

Το κλίμα στον Παναθηναϊκό είναι εξαιρετικό μετά τη νίκη επί της ΑΕΚ και ο Φάμπρι δεν θέλει να αφήνει κακές εντυπώσεις σε κανέναν ποδοσφαιριστή. Για αυτόν τον λόγο αμέσως μετά την προπόνηση της Τετάρτης ο Ισπανός τεχνικός μαζί με τον βοηθό του, Κίνγκ, κάθισαν και συνομίλησαν με τον Στέφανο Καπίνο και του εξήγησαν πως ο αποκλεισμός του από την αποστολή στο ντέρμπι με την ΑΕΚ δεν αποτύπωνε δυσαρέσκεια.

Αντίθετα o Φάμπρι του είπε ότι πιστεύει στις δυνατότητες και στο ταλέντο του, τον υπολογίζει και τον θεωρεί κεφάλαιο για τον Παναθηναϊκό. Ευκαιρίας δοθείσης, του ανέλυσε τους τομείς στους οποίους θεωρεί ότι ο Καπίνο πρέπει να βελτιωθεί.

Όσον αφορά την προετοιμασία της ομάδας για τον αγώνα με την Κέρκυρα ο Ισπανός τεχνικός προσανατολίζεται στη χρησιμοποίηση του Κώστα Τριανταφυλλόπουλου στη θέση του αμυντικού χαφ και δοκίμασε τον νεαρό ποδοσφαιριστή στο πλευρό του Σο στην προπόνηση της Τετάρτης. Το κενό του Στέργου Μαρίνου ( θα εκτίσει ποινή καρτών) αναμένεται να καλύψει ο Νίκι Κάιπερ, ενώ ο προπονητής του Τριφυλλιού πιθανότατα θα διατηρήσει τον Γιοκίν Εσπάρθα στην κορυφή της επίθεσης.

Στη σημερινή προπόνηση στο Αθλητικό Κέντρο της Παιανίας, οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού έκαναν ζέσταμα, ασκήσεις ταχύτητας – ταχυδύναμης και δίτερμα με έμφαση στην τακτική.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Χουχούμης (αναμένεται την Πέμπτη να προπονηθεί κανονικά) και Τοτσέ, ενώ απουσίασε ο Φουρλάνος λόγω ίωσης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε