Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Τετ α τετ Ζαγοράκη-παικτών για τις πληρωμές

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ, συνοδευόμενος από τον Ζήση Βρύζα, βρέθηκε στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας και ενημέρωσε τους ποδοσφαιριστές για τα χρήματα που τους οφείλονται.

Συγκεκριμένα ο Θοδωρής Ζαγοράκης είπε στους παίκτες πως την ερχόμενη εβδομάδα θα είναι σε θέση να καθορίσει το χρονοδιάγραμμα της αποπληρωμής των χρημάτων που τους οφείλονται.
 
Αρχικά ο πρόεδρος της ΠΑΕ (που επισκέφθηκε για πρώτη φορά τις νέες εγκαταστάσεις της ομάδας από τότε που γίνονται οι προπονήσεις εκεί) ευχήθηκε καλή επιτυχία στους ποδοσφαιριστές ενόψει της νέας σεζόν και στη συνέχεια τους μίλησε για λίγα λεπτά στα αποδυτήρια.
 
Η προαναγγελία της νέας συνάντησης παικτών – διοίκησης, όπου θα δοθούν λεπτομέρειες για τα οφειλόμενα, ήταν και το ουσιαστικό κομμάτι της σύντομης ομιλίας του προέδρου που ήθελαν να ακούσουν και οι παίκτες, οι οποίοι στην συνέχεια βγήκαν κανονικά για προπόνηση.
 
Παράλληλα με ανακοίνωσε της η “ασπρόμαυρη” ΠΑΕ τόνισε πως την Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου στις 12:00 θα παραθέσει συνέντευξη Τύπου, κάνοντας απολογισμό τετραετίας για τα οικονομικά θέματα.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε